Aktivne počitnice

dan za surfat.

Aktivne počitnice

Dne: 04.06.2020 ob 15:02

Poletje, ki je pred nami, bo zagotovo nekaj nepozabnega v vseh pogledih. 

Tribujevci, vajeni valov, adrenalina, joge, športnega duha, si bomo letošnje počitnice zastavili nekoliko drugače. Zaradi korona-situacije se bomo težje odpravili na Ocean, kondicijo pa bi vseeno želeli obdržati, zato smo se odločili, da si aktivne počitnice naredimo kar na slovenskem morju.

Valov sicer ne moremo prinesti v naš zaliv, lahko pa si dan zapolnimo z drugimi alternativnimi oblikami vodnih športov, ki prav tako poženejo adrenalin po žilah, nam narišejo nasmeh na obrazu in nas še dolgo po prihodu domov spominjajo na skupne trenutke, ki jih bomo preživeli na slovenski obali.

Zveni noro, kaj ne?

Nazaj na seznam novic

Prijavi se na surfanje

Se želiš naučiti surfat s Tribujevci? Izpolni prijavnico in si rezerviraj mesto v Surf Campu.

prijavi se na surfanje

Pošlji virtualno razglednico

Želiš povedati ostalim prijateljem kje si na dopustu? Pošlji mu virtualno razglednico. Izberi sliko, napiši sporočilo in pošlji!

pošlji razglednico

Vtisi, mnenja, izjave surferjev

Ustvarili bomo pleme in se zlili v to arabsko afriško državo, ki nam nudi en kup bizarnosti... Od najbolj pristne dogodivščine, do najbolj norega surfanja. Je kot knjiga, ki jo prebereš in si ognjevito predstavljaš, da si tam in doživljaš vse opisane podrobnosti. Ko knjigo prebereš, ...

preberi več izjav

NEWSLATER