Betonski valovi

dan za surfat.

Betonski valovi

Dne: 15.03.2018 ob 18:44

Skejtanje je bilo surfanju zmeraj blizu, v bistvu se je iz njega tudi razvilo. Tudi sam imam rolko zmeraj s seboj, saj mi nekako predstavlja glavno prevozno sredstvo in je nepogrešljiva na vsakem mojem potovanju. Poleg tega pa je tudi dobra vaja za surfanje. Glavni predpogoj skejtanja so dobre ceste in pločniki, teh pa v Maroku žal primanjkuje. Tako sem se letos prvič odločil, da rolko pustim doma, to pa je bila velika napaka. Tudi male Maroške vasi se hitro razvijajo in pred slabim mesecem je v Taghazoutu zrasel nov betonski skate park poln krivin. Lansko leto se je komaj kje zasledil zvok malih kolesc, sedaj pa se skejti že pojavljajo povsod. Na ulicah, v surf trgovinah, celo na tržnici. Dober skate park se za surfersko vasico kot je Taghazout več kot spodobi. Čeprav je še lani marsikdo trdil, da ni potrebe po skate parku, saj tega tu nihče ne počne, lahko zdaj vidimo, da je od vseh parkov prav ta najbolj obiskan. Take zgodbe lahko zasledimo tudi pri nas, kjer je potencial tega športa še vedno podcenjen.

Nazaj na seznam novic

Prijavi se na surfanje

Se želiš naučiti surfat s Tribujevci? Izpolni prijavnico in si rezerviraj mesto v Surf Campu.

prijavi se na surfanje

Pošlji virtualno razglednico

Želiš povedati ostalim prijateljem kje si na dopustu? Pošlji mu virtualno razglednico. Izberi sliko, napiši sporočilo in pošlji!

pošlji razglednico

Vtisi, mnenja, izjave surferjev

Ustvarili bomo pleme in se zlili v to arabsko afriško državo, ki nam nudi en kup bizarnosti... Od najbolj pristne dogodivščine, do najbolj norega surfanja. Je kot knjiga, ki jo prebereš in si ognjevito predstavljaš, da si tam in doživljaš vse opisane podrobnosti. Ko knjigo prebereš, ...

preberi več izjav

NEWSLATER