Dijak surfa - termin od 27.6.-4.7.2018

dan za surfat.

Dijak surfa - termin od 27.6.-4.7.2018

Dne: 15.03.2018 ob 17:05

Sneg nas počasi zapušča in naše misli so vse bolj osredotočene na poletje! V šoli smo ravno čez polovico in potrebna je dodatna motivacija, da bomo šolsko leto zaključili kot se šika! Mame in očetje bodo zadovoljni, mi pa tudi, saj bodo pred nami najdaljše počitnice! Celo poletje!

 

In kaj češ lepšega, kot poletje začeti s tečajem surfanja na valovih? 

 

Pri Tribuju ti na Portugalskem ponujamo poseben program "Dijak surfa" od 27.6.-4.7.2018.  

Če razmišljaš o temu, da bi se nam pridružil/a, je sedaj najbolj ugoden čas za rezervacijo letalskih kart. Cene slednjih se gibljejo od 70 eur iz Milana. Za več informacij o kartah nam piši na info@tribu.si in uredili ti bomo najboljšo opcijo!

 

Za vse, ki vas zanima omenjeni program, naj omenimo, da imamo spremstvo iz Ljubljane in nazaj zagotovljeno! 

 

Tisti, ki se prijavite v tem mesecu, imaste do odhoda možnost plačila na štiri obroke! In kaj moraš narediti ti? Šolo zaključiti po najboljših močeh, brez popravnih. Le-tako bodo tvoje surferske počitnice sproščene in zabavne! Saj veš, če te nekaj v glavi "kljuva", da še moraš opraviti, ni tako prijetno. Tako da - zavihat rokave in akcija med knjige! Srečno pri testih in spraševanjih!

Nazaj na seznam novic

Prijavi se na surfanje

Se želiš naučiti surfat s Tribujevci? Izpolni prijavnico in si rezerviraj mesto v Surf Campu.

prijavi se na surfanje

Pošlji virtualno razglednico

Želiš povedati ostalim prijateljem kje si na dopustu? Pošlji mu virtualno razglednico. Izberi sliko, napiši sporočilo in pošlji!

pošlji razglednico

Vtisi, mnenja, izjave surferjev

Ustvarili bomo pleme in se zlili v to arabsko afriško državo, ki nam nudi en kup bizarnosti... Od najbolj pristne dogodivščine, do najbolj norega surfanja. Je kot knjiga, ki jo prebereš in si ognjevito predstavljaš, da si tam in doživljaš vse opisane podrobnosti. Ko knjigo prebereš, ...

preberi več izjav

NEWSLATER