Dobra šola je šola za vse nivoje

dan za surfat.

Dobra šola je šola za vse nivoje

Dne: 07.01.2018 ob 17:10

Tako kot na Portugalskem tudi v Maroku poskrbimo za surferje vseh nivojev. Potem ko se vsi skupaj ogrejemo na soncu, začnemo tudi z ogrevanjem naših mišic in sklepov. To velja tako za začetnike kot tudi izkušene surferje. V naši šoli imamo trenutno tri inštruktorje, tako da tečajnike lahko razdelimo v tri skupine glede na njihovo predznanje. Vsi bodo najprej morali poslušati malo teorije, ki je za nadaljevalce včasih še bolj pomembna kot za začetnike, saj je vsak surf spot, ki ga prvič surfamo, lahko zelo drugačen od tistih, ki jih že poznamo. Začetnike najprej čakajo pene že zlomljenih valov, na katerih smo se vsi učili vstajanja na deski in prvih zavojev. Nadaljevalci imajo zahtevnejšo nalogo, saj se morajo najprej prebiti do line upa kjer bodo čakali na svoj val, to je ponavadi fizično najzahtevnejši del surfanja. Vsekakor se po uri in pol vsi izmučeni spet zberemo na plaži, da se pogrejemo in okrepčamo in seveda navdušeno razglabljamo o valovih, dokler nas ne zvabijo nazaj v vodo.

Nazaj na seznam novic

Prijavi se na surfanje

Se želiš naučiti surfat s Tribujevci? Izpolni prijavnico in si rezerviraj mesto v Surf Campu.

prijavi se na surfanje

Pošlji virtualno razglednico

Želiš povedati ostalim prijateljem kje si na dopustu? Pošlji mu virtualno razglednico. Izberi sliko, napiši sporočilo in pošlji!

pošlji razglednico

Vtisi, mnenja, izjave surferjev

Ustvarili bomo pleme in se zlili v to arabsko afriško državo, ki nam nudi en kup bizarnosti... Od najbolj pristne dogodivščine, do najbolj norega surfanja. Je kot knjiga, ki jo prebereš in si ognjevito predstavljaš, da si tam in doživljaš vse opisane podrobnosti. Ko knjigo prebereš, ...

preberi več izjav

NEWSLATER