Draculas

dan za surfat.

Draculas

Dne: 08.02.2018 ob 17:37

Ostre skale, ki kot grozeči čekani gledajo iz vode, so temu surf spotu dale tako ime. In če nismo res prepričani v svoje plavalne in surferske sposobnosti, se raje ne odpravimo na line up. ampak ostanemo na skalah in si iz varnostne razdalje ogledamo čudoviti val, ki v več sekcijah lahko dela tudi perfektne tube. Če smo dovolj hitri med sekcijami, bo to tudi eden najdaljših valov, ki ga bomo posurfali v Maroku. Spot je zelo konsistenten in nudi zelo močen val, zaradi težkega dostopa (skoka iz skal) in drugih nevarnosti je pa tu zmeraj manj gneče kot na sosednjem Boilersu, o katerem smo pisali dva tedna nazaj. Dejansko sta si po valovih ta dva spota zelo podobna, le da Draculo z razlogom kličejo tudi Boilerjev hudobni dvojček. O kvaliteti valov pa nam priča tudi dejstvo, da bomo tukaj pogosto videli profesionalne fotografe, kako v objektive lovijo najboljše surferje.

Nazaj na seznam novic

Prijavi se na surfanje

Se želiš naučiti surfat s Tribujevci? Izpolni prijavnico in si rezerviraj mesto v Surf Campu.

prijavi se na surfanje

Pošlji virtualno razglednico

Želiš povedati ostalim prijateljem kje si na dopustu? Pošlji mu virtualno razglednico. Izberi sliko, napiši sporočilo in pošlji!

pošlji razglednico

Vtisi, mnenja, izjave surferjev

Ustvarili bomo pleme in se zlili v to arabsko afriško državo, ki nam nudi en kup bizarnosti... Od najbolj pristne dogodivščine, do najbolj norega surfanja. Je kot knjiga, ki jo prebereš in si ognjevito predstavljaš, da si tam in doživljaš vse opisane podrobnosti. Ko knjigo prebereš, ...

preberi več izjav

NEWSLATER