Drugi večji zimski swell

dan za surfat.

Drugi večji zimski swell

Dne: 09.01.2018 ob 20:05

V prejšnjih dneh nas je presenetil dež in močan veter, kar v Maroku ni prav pogosto. Pa nič zato. Naslednje jutro se je na nebu že narisala mavrica, kar pa je bilo še boljše, swell je napumpalo do 2,7 metra. Perioda je bila sicer majhna, vendar je bil naš najboljši lokalen pointbreack Ancorpoint spet krasen. Kot zmeraj smo se odpeljali v to nam najlepše surfersko gledališče. Tokrat med nami ni bil nihče dovolj pogumen, da bi zapedlal na line up, tako da smo se vsi posedli na skale in uživali v predstavi. Najboljši težko čakajo na afriško zimo, ker se prav v tem času valovi tu okrepijo, prav zato se tudi mi pozimi iz Portugalske selimo v toplo Afriko.

Nazaj na seznam novic

Prijavi se na surfanje

Se želiš naučiti surfat s Tribujevci? Izpolni prijavnico in si rezerviraj mesto v Surf Campu.

prijavi se na surfanje

Pošlji virtualno razglednico

Želiš povedati ostalim prijateljem kje si na dopustu? Pošlji mu virtualno razglednico. Izberi sliko, napiši sporočilo in pošlji!

pošlji razglednico

Vtisi, mnenja, izjave surferjev

Ustvarili bomo pleme in se zlili v to arabsko afriško državo, ki nam nudi en kup bizarnosti... Od najbolj pristne dogodivščine, do najbolj norega surfanja. Je kot knjiga, ki jo prebereš in si ognjevito predstavljaš, da si tam in doživljaš vse opisane podrobnosti. Ko knjigo prebereš, ...

preberi več izjav

NEWSLATER