Finske igre v Maroku

dan za surfat.

Finske igre v Maroku

Dne: 24.12.2017 ob 18:56

Naša pisana Maroška hiša ni pisana samo po barvah, ampak tudi po njenih obiskovalcih, ki prihajajo iz vseh koncev sveta. Vsak pa s seboj prinese kaj zanimivega od doma. Tako so nas na primer že lansko leto Finci naučili njihove igre z rokami. V enem letu je tukaj postala že zelo popularna. Roke prekrižamo s sosedom in jih položimo na mizo. Prvi začne tako, da udari po mizi. Ostali ponovijo v smeri urinega kazalca, dokler nekdo ne udari dvakrat, takrat se smer spremeni. Kdor se zmoti, umakne eno roko iz mize. Zmagovalec pa zadnjima dvema določi kazen. Včasih morata plesati, drugič peti ali pa delati sklece. Tako nam mineva čas po večerji. Ker je Maroko muslimanska država, tu ni veliko alkohola, kljub temu pa zabave ne manjka. Tudi ko je na mizi maroško pivo, nam ponavadi hitro zmanjka moči, saj smo dali že vse od sebe, ko smo bili v morju in nas kmalu vzame spanec.

Nazaj na seznam novic

Prijavi se na surfanje

Se želiš naučiti surfat s Tribujevci? Izpolni prijavnico in si rezerviraj mesto v Surf Campu.

prijavi se na surfanje

Pošlji virtualno razglednico

Želiš povedati ostalim prijateljem kje si na dopustu? Pošlji mu virtualno razglednico. Izberi sliko, napiši sporočilo in pošlji!

pošlji razglednico

Vtisi, mnenja, izjave surferjev

Ustvarili bomo pleme in se zlili v to arabsko afriško državo, ki nam nudi en kup bizarnosti... Od najbolj pristne dogodivščine, do najbolj norega surfanja. Je kot knjiga, ki jo prebereš in si ognjevito predstavljaš, da si tam in doživljaš vse opisane podrobnosti. Ko knjigo prebereš, ...

preberi več izjav

NEWSLATER