Grande finale

dan za surfat.

Grande finale

Dne: 25.10.2017 ob 20:01

Organizatorji najprestižnejšega surf tekmovanja na svetu so se danes zjutraj odločili, da z današnjim dnem zaključijo MEO Rip Curl Pro Portugal 2017. Pogoji v vodi so bili sicer malo slabši kot prejšne dni, vendar je bilo tekmovanje zanimivo in napeto prav do zadnjega trenutka.

 

Veliki finale sta si priborila 28-letni Julian Wilson in 23-letni Gabriel Medina. V finalu sta imela vsak 35 minut časa, da pokažeta kaj znata. Več je danes pokazal brazilec Gabriel Medina in si tako prisurfal pokal. Poleg tega se je na lestvici WSL-ja še bolj približal trenutno vodilnemu Johnu Florencu in tako poskrbel za malo zmede pred zadnjo letošnjo tekmo na Havajiih. 

Nazaj na seznam novic

Prijavi se na surfanje

Se želiš naučiti surfat s Tribujevci? Izpolni prijavnico in si rezerviraj mesto v Surf Campu.

prijavi se na surfanje

Pošlji virtualno razglednico

Želiš povedati ostalim prijateljem kje si na dopustu? Pošlji mu virtualno razglednico. Izberi sliko, napiši sporočilo in pošlji!

pošlji razglednico

Vtisi, mnenja, izjave surferjev

Ustvarili bomo pleme in se zlili v to arabsko afriško državo, ki nam nudi en kup bizarnosti... Od najbolj pristne dogodivščine, do najbolj norega surfanja. Je kot knjiga, ki jo prebereš in si ognjevito predstavljaš, da si tam in doživljaš vse opisane podrobnosti. Ko knjigo prebereš, ...

preberi več izjav

NEWSLATER