Greš z nami s kombijem iz Portugalske?

dan za surfat.

Greš z nami s kombijem iz Portugalske?

Dne: 01.10.2017 ob 11:50

Še ena super "oldies goldies" ponudba: Letos se naš kombi vozi gor in dol po Evropi. Izkoristi prevoz za nazaj:)

Juhej, prava surferska avantura je pred nami! Na dobrih 2555 km se bomo podali po najlepših planotah Portugalske mimo Porta v Španijo, kjer bomo prešteli vse bike, ki so na poti. Ustavili se bomo v Biarritzu in pogledali zlitje valov in gradov, ki se razstezajo na biariškem klifu. Čez Francijo potujemo mimo Bayonn,a Toulousa,  ustavimo se še na ozemlju Carcassonna in pogledamo ta veličastno utrdbo, ki je kljubovala vsem norijam človeške zgodovine od srednjega veka pa vse do danes. Še zadnji špric mimo Cannesa, Nice in Monaca, naprej v Genovo, mimo Milana in Benetk. Evo nas! Kot bi švignil smo v Sloveniji, prevozili smo celo Evropo:)

 

Po želji se ustavimo še kjerkoli po poti, ni omejitev:), odvisno od želja in časa vseh v kombiju.

 

Cena za  prevoz je super ugodna - 60 eur/osebo. Letalske karte za na Portugalsko so okrog 65 eur; odvisno od datuma odhoda.

 

Seveda smo vse skupaj začinili tudi s surfanjem! Surferski paket za 1 teden v surf hiši. Teden surfanja tako že za 318 eur.

 

Te zanima? Hitro zvrcni ali nam piši na mail info@tribu.si Število mest je samo še 5.

 

S kombijem v Slovenijo gremo 20.10.2017 - v sredo tako, da imamo še nekaj časa za posurfat.

 

Povej še komu, ki veš, da ga zanima.

Nazaj na seznam novic

Prijavi se na surfanje

Se želiš naučiti surfat s Tribujevci? Izpolni prijavnico in si rezerviraj mesto v Surf Campu.

prijavi se na surfanje

Pošlji virtualno razglednico

Želiš povedati ostalim prijateljem kje si na dopustu? Pošlji mu virtualno razglednico. Izberi sliko, napiši sporočilo in pošlji!

pošlji razglednico

Vtisi, mnenja, izjave surferjev

Ustvarili bomo pleme in se zlili v to arabsko afriško državo, ki nam nudi en kup bizarnosti... Od najbolj pristne dogodivščine, do najbolj norega surfanja. Je kot knjiga, ki jo prebereš in si ognjevito predstavljaš, da si tam in doživljaš vse opisane podrobnosti. Ko knjigo prebereš, ...

preberi več izjav

NEWSLATER