Inštruktorja je treba poslušati

dan za surfat.

Inštruktorja je treba poslušati

Dne: 26.12.2017 ob 18:36

V surf šoli nimamo izpitov, seminarjev in testov, kljub temu pa surfanje ni hec in med ‘’predavanji’’ si ne privoščimo spanca. Če želimo hitro napredovati, moramo poslušati inštruktorja in slediti njegovim navodilom. Še posebej ko smo v vodi inštruktor skrbi tudi za našo varnost, zato pazimo, da nas tok ne odnese predaleč stran od skupine. V oceanu je lahko veliko nevarnosti, ki se jih kot začetniki niti ne zavedamo. Inštruktor nas na njih sicer opozori, vendar nam valovi hitro zmešajo glavo in pozabimo na vse. To je sicer tudi čar surfanja, vendar moramo vseeno spremljati, kaj se dogaja okoli nas. Največja nevarnost med valovi je pa prav tisti surfer, ki ne pazi na ostale in ne posluša navodil. Tak surfer potemtakem, ponavadi tudi najslabše surfa. V naši maroški šoli so si za take izmislili tudi kazni, tako da kdor ne pazi, mora konec dneva oprati in obesiti vse neoprene.

Nazaj na seznam novic

Prijavi se na surfanje

Se želiš naučiti surfat s Tribujevci? Izpolni prijavnico in si rezerviraj mesto v Surf Campu.

prijavi se na surfanje

Pošlji virtualno razglednico

Želiš povedati ostalim prijateljem kje si na dopustu? Pošlji mu virtualno razglednico. Izberi sliko, napiši sporočilo in pošlji!

pošlji razglednico

Vtisi, mnenja, izjave surferjev

Ustvarili bomo pleme in se zlili v to arabsko afriško državo, ki nam nudi en kup bizarnosti... Od najbolj pristne dogodivščine, do najbolj norega surfanja. Je kot knjiga, ki jo prebereš in si ognjevito predstavljaš, da si tam in doživljaš vse opisane podrobnosti. Ko knjigo prebereš, ...

preberi več izjav

NEWSLATER