IŠČEMO TRIBU PROMOTORJE

dan za surfat.

IŠČEMO TRIBU PROMOTORJE

Dne: 07.02.2018 ob 19:58

A sodiš med tiste, ki radi delijo svoje dogodivščine s prijatelji in znanci? Ko prideš iz dopusta si vzorno urediš slike, pobrišeš disk in SD kartice  ter izbereš res mega fotke, ki si jih poškljocal/a na počitnicah. A celo zmontiraš svoj home made video ter ga premierno predvajaš pred frendi, ko se skupaj zberete na večerji?

 

Obožuješ predstavitve in ti promocije predstavljajo izziv? Surfaš in že komaj čakaš, da se ponovno znajdeš na line upu? Če dobro pomisliš, že komaj čakaš, da se zjutraj zbudiš ob šumenju valov in si z mislimi še v vodi! In ne samo ti! Tudi tvoji prijatelji, ki si jih pripeljal s sabo in ki že celo leto poslušajo tvoje surferske zgodbe lanskega poletja, ko si se imel/a mega!

 

 

PRIDRUŽI SE EKIPI TRIBU PROMOTORJEV

 

 

Ponuja se ti PRILOŽNOST! Tribujevci ti lahko pomagamo in damo odskočno desko, da prideš k nam na SURFANJE čim dlje. 

 

In kako?  Z delom PROMOTORJA/PROMOTORKE. V našem promocijskem teamu se boš seznanil/a z napotki, ki ti bodo pomagali do čimveč surferskih uric. Delo v promotorskem teamu se nagraduje v promocijskih točkah, ki jih lahko vnovčiš na surfanju na valovih na Portugalskem. Kako do točk, se bomo pomenili na skupnem sestanku. 

 

Promotorska dela - KAJ je to? 

Ker smo si različni, je nabor promotorskih nalog pester. Razbiraš lahko med lepljenjem plakatov, deljenjem letakov, udeležbo na promocijskih sejmih in drugih dogodkih, pisanje člankov, delo s pomočjo Facebooka, žuranje s Tribujem, skrbiš za objave na Instagramu itd..

 

 

Predlogov kako pomagati je še veliko. Če se ti zdi, da bi lahko kakorkoli pomagal/a in si tako tudi prislužil/a surfanje, nam piši na info@tribu.si (zadeva: promotor) in se pridruži Tribu Ekipi.

 

Tribu promotorsko ekipo zbiramo do zapolnitve mest in razspisa surf promotorskega sestanka.

 

 

Edini pogoj: Želja po surfanju do onemoglosti :)

 

 

 

Za več informacij nam piši na info@tribu.si ali pokliči na 040-470-644.

Nazaj na seznam novic

Prijavi se na surfanje

Se želiš naučiti surfat s Tribujevci? Izpolni prijavnico in si rezerviraj mesto v Surf Campu.

prijavi se na surfanje

Pošlji virtualno razglednico

Želiš povedati ostalim prijateljem kje si na dopustu? Pošlji mu virtualno razglednico. Izberi sliko, napiši sporočilo in pošlji!

pošlji razglednico

Vtisi, mnenja, izjave surferjev

Ustvarili bomo pleme in se zlili v to arabsko afriško državo, ki nam nudi en kup bizarnosti... Od najbolj pristne dogodivščine, do najbolj norega surfanja. Je kot knjiga, ki jo prebereš in si ognjevito predstavljaš, da si tam in doživljaš vse opisane podrobnosti. Ko knjigo prebereš, ...

preberi več izjav

NEWSLATER