Joga na plaži

dan za surfat.

Joga na plaži

Dne: 04.01.2018 ob 23:18

Tako kot na Portugalskem tudi v naši maroški surf hiši delamo jogo. Joga in surfanje gresta pač skupaj. Po napornem pedlanju se je dobro raztegniti, to pa ni edini namen joge. Naša učiteljica joge Silvia je med drugim tudi osebni trener in nam glede joge zna marsikaj razložiti. Jogo lahko delamo na zelo različne načine. Ko smo imeli zelo dolg dan na valovih, se bomo pri jogi posvetili raztegovanju in meditaciji, ki nam izboljšuje koncentracijo, ki jo med surfanjem še kako potrebujemo. Ko pa so valovi manjši, lahko z jogo krepimo naše mišice. Ker pa ima Silvia rada romantične sončne zahode, nam jogo včasih vodi kar na plaži. Tako da lahko zaključno meditacijo namesto ob posnetku naredimo ob zvokih oceana.

Nazaj na seznam novic

Prijavi se na surfanje

Se želiš naučiti surfat s Tribujevci? Izpolni prijavnico in si rezerviraj mesto v Surf Campu.

prijavi se na surfanje

Pošlji virtualno razglednico

Želiš povedati ostalim prijateljem kje si na dopustu? Pošlji mu virtualno razglednico. Izberi sliko, napiši sporočilo in pošlji!

pošlji razglednico

Vtisi, mnenja, izjave surferjev

Ustvarili bomo pleme in se zlili v to arabsko afriško državo, ki nam nudi en kup bizarnosti... Od najbolj pristne dogodivščine, do najbolj norega surfanja. Je kot knjiga, ki jo prebereš in si ognjevito predstavljaš, da si tam in doživljaš vse opisane podrobnosti. Ko knjigo prebereš, ...

preberi več izjav

NEWSLATER