Killer - surf spot

dan za surfat.

Killer - surf spot

Dne: 28.01.2018 ob 21:09

Killer je desni point breack s strašnim imenom, od katerega ne vemo, kaj pričakovati. Ime je sicer dobil, ker ga pogosto obidejo orke (kit ubijalec) pri svojih selitvah, lahko bi pa našli tudi druge razlage, saj ta spot ni za vsakega surferja. Čeprav nekateri pravijo, da dela še boljše kot najbol znani Ancor point, na njem ni nikoli taka gužva, saj se val lomi zelo zelo daleč stran od obale. Kljub temu, da deluje na vsakršno plimovanje, se na oseko pedlanje do vala občutno zmanjša. In še mala skrivnost lokalcev je jama, ki nam omogoči dostop do naslednje plaže od kjer lahko izkoristimo tok in našo pot še malo olajšamo. Vseeno nam bo ostalo še okoli deset minut pedlanja, preden bomo na cilju. In če nam ostane dovolj, moči bomo ob velikem swelu tu lahko ulovili tudi tubo. Zaradi oddaljenosti valov, ti zmeraj zgledajo manjši, kot v resnici so, zato moramo biti res prepričani v svoje surferske sposobnosti, ko se lotimo tega surf spota. In ker med nami sposobni surferji tudi so, smo bili tudi tam.

Nazaj na seznam novic

Prijavi se na surfanje

Se želiš naučiti surfat s Tribujevci? Izpolni prijavnico in si rezerviraj mesto v Surf Campu.

prijavi se na surfanje

Pošlji virtualno razglednico

Želiš povedati ostalim prijateljem kje si na dopustu? Pošlji mu virtualno razglednico. Izberi sliko, napiši sporočilo in pošlji!

pošlji razglednico

Vtisi, mnenja, izjave surferjev

Ustvarili bomo pleme in se zlili v to arabsko afriško državo, ki nam nudi en kup bizarnosti... Od najbolj pristne dogodivščine, do najbolj norega surfanja. Je kot knjiga, ki jo prebereš in si ognjevito predstavljaš, da si tam in doživljaš vse opisane podrobnosti. Ko knjigo prebereš, ...

preberi več izjav

NEWSLATER