Maroko pa ni samo za posrfat

dan za surfat.

Maroko pa ni samo za posrfat

Dne: 12.12.2017 ob 13:44

Maroko pa ni samo za posrfat. Prav tako kot naša Portugalska tudi Maroko premore zelo različne pokrajine, ki nas čakajo, da jih raziščemo. Nekateri hodijo v puščavo, spet drugi v maroško gorovje Atlas. Nam najlepša pa je dolina bližnje reke. Ta se globoko zareže v prašna in skalnata tla in nam pričara čudovit zeleni kanjon, ki izgleda kot oaza v suhem okolju. Ni naključje, da jo imenujejo Paradise Valley. Ob sprehodu po rečni strugi nas hladi veter, ki se dviga v gore, tako da nas kar zebe, ko pa pridemo do tolmunov v višjem delu struge, je sonce že tako visoko, da doseže tudi vodo. Ravno prav za skok iz skal. Stena nad najglobjim tolmunom sega do 10 metrov v višino, kar ni za vsakogar, spodaj pa zmeraj vsi navijamo. Po adrenalinskem šoku med padcem sledi še temperaturni, odlična kombinacija, da se po vrnitvi na obalo počutimo kot prerojeni.

Nazaj na seznam novic

Prijavi se na surfanje

Se želiš naučiti surfat s Tribujevci? Izpolni prijavnico in si rezerviraj mesto v Surf Campu.

prijavi se na surfanje

Pošlji virtualno razglednico

Želiš povedati ostalim prijateljem kje si na dopustu? Pošlji mu virtualno razglednico. Izberi sliko, napiši sporočilo in pošlji!

pošlji razglednico

Vtisi, mnenja, izjave surferjev

Ustvarili bomo pleme in se zlili v to arabsko afriško državo, ki nam nudi en kup bizarnosti... Od najbolj pristne dogodivščine, do najbolj norega surfanja. Je kot knjiga, ki jo prebereš in si ognjevito predstavljaš, da si tam in doživljaš vse opisane podrobnosti. Ko knjigo prebereš, ...

preberi več izjav

NEWSLATER