Novo leto v Maroku

dan za surfat.

Novo leto v Maroku

Dne: 02.01.2018 ob 18:49

Med tem ko v mrzli Evropi ob kuhanem vinu odštevate minute do pol noči, se v Afriki ples v kratkih rokavih komaj dobro začne. Za kuhano vino je bilo definitivno prevroče, zato smo si raje pripravili mohito. Vseeno pa smo si na naši terasi prižgali tudi ogenj, tako da je podžgalo naše plesanje. Kot se za ples ob ognju spodobi, so nam godci iz sosednjega mesta prišli igrati tradicionalno berbersko glasbo in nas naučili tudi nekaj njihovih plesov. Od navdušenja bi skoraj pozabili na polnoč. Ko so naši godci odšli pa se je ples še kar nadaljeval, tako da so nekateri dočakali tudi zoro. Pa brez strahu, ni slabosti, ki bi nas odtrgala od valov. Ob devetih so bili surfi že naloženi na kombi, malo dlje je trajalo, da smo se naložili tudi mi, doma pa ni ostal nihče. Eni pravijo, da kar počneš na prvi dan v letu, to zaznamuje celo leto, tako da in sha Allah.

Nazaj na seznam novic

Prijavi se na surfanje

Se želiš naučiti surfat s Tribujevci? Izpolni prijavnico in si rezerviraj mesto v Surf Campu.

prijavi se na surfanje

Pošlji virtualno razglednico

Želiš povedati ostalim prijateljem kje si na dopustu? Pošlji mu virtualno razglednico. Izberi sliko, napiši sporočilo in pošlji!

pošlji razglednico

Vtisi, mnenja, izjave surferjev

Ustvarili bomo pleme in se zlili v to arabsko afriško državo, ki nam nudi en kup bizarnosti... Od najbolj pristne dogodivščine, do najbolj norega surfanja. Je kot knjiga, ki jo prebereš in si ognjevito predstavljaš, da si tam in doživljaš vse opisane podrobnosti. Ko knjigo prebereš, ...

preberi več izjav

NEWSLATER