Od mladih nog s surfom naokrog

dan za surfat.

Od mladih nog s surfom naokrog

Dne: 11.03.2018 ob 20:11

Ko v vodi vidimo surferja, ki res trga valove, vemo da je zrasel na oceanu in surfa že od malih nog. Vsi profesionalni surferji so začeli surfati med šestim in osmim letom starosti, na surfu pa so po večini stali že pri štirih, tako ni čudno, da surfajo boljše kot jaz hodim. Tudi v Maroku so začetniški surf spoti ob vikendih in lepih popoldnevih polni otrok. Na našem koncu plaže Immourane stoji surf zveza, ki za lokalne otroke organizira surf šolo za majhno letno članarino, tako da je ta zabava na varen način dosegljiva za vse. V Maroku se surf kultura v zadnjih letih hitro razvija. Glede na dobre pogoje, ki jih nudijo maroške plaže, bomo morda čez nekaj let mlado maroško generacijo videli tudi v svetovni ligi. Meje, kdaj vzeti otroka s sabo na surf počitnice, so lahko zelo nizke. Poleg maroških je tu tudi veliko evropskih družin z malimi otroci, ki se včasih iz Francije ali Španije pripeljejo kar v kamperju. Družine z otroci pa niso tuje niti našim surf kampom.

Nazaj na seznam novic

Prijavi se na surfanje

Se želiš naučiti surfat s Tribujevci? Izpolni prijavnico in si rezerviraj mesto v Surf Campu.

prijavi se na surfanje

Pošlji virtualno razglednico

Želiš povedati ostalim prijateljem kje si na dopustu? Pošlji mu virtualno razglednico. Izberi sliko, napiši sporočilo in pošlji!

pošlji razglednico

Vtisi, mnenja, izjave surferjev

Ustvarili bomo pleme in se zlili v to arabsko afriško državo, ki nam nudi en kup bizarnosti... Od najbolj pristne dogodivščine, do najbolj norega surfanja. Je kot knjiga, ki jo prebereš in si ognjevito predstavljaš, da si tam in doživljaš vse opisane podrobnosti. Ko knjigo prebereš, ...

preberi več izjav

NEWSLATER