Priprave na surfanje

dan za surfat.

Priprave na surfanje

Dne: 19.12.2017 ob 19:47

Med selitvijo iz Portugalske v Maroko smo se seveda na hitro ustavili v Sloveniji, da smo vsem prijateljem lahko povedali o vseh zanimivih dogodivščinah, ki smo jih doživeli čez poletje in jesen. Čeprav je surfanje individualni šport, se vsak surfer rad druži, kaj popije in veliko poje, ker med surfanjem tudi veliko porabi. V Sloveniji pa ni valov, trenutne temperature so čisto prenizke za skok v morje, želodec pa se nič ne skrči. Večina surferjev si pred ogledalom ne iščemo več sixpeka na trebuhu, saj raje od dobre poze na plaži vidimo dobro odfuran val. Za to pa je vseeno potrebna kondicija. To je tudi ena od lepših stvari pri surfanju, ko začneš uporabno vrednost svojega telesa bolj ceniti kot pa njegovo podobo. Obisk bazena, sklece in počepi so tako nujna priprava na surfanje za vse, ki bi radi od surfanja odnesli največ zabave kar se da.

Nazaj na seznam novic

Prijavi se na surfanje

Se želiš naučiti surfat s Tribujevci? Izpolni prijavnico in si rezerviraj mesto v Surf Campu.

prijavi se na surfanje

Pošlji virtualno razglednico

Želiš povedati ostalim prijateljem kje si na dopustu? Pošlji mu virtualno razglednico. Izberi sliko, napiši sporočilo in pošlji!

pošlji razglednico

Vtisi, mnenja, izjave surferjev

Ustvarili bomo pleme in se zlili v to arabsko afriško državo, ki nam nudi en kup bizarnosti... Od najbolj pristne dogodivščine, do najbolj norega surfanja. Je kot knjiga, ki jo prebereš in si ognjevito predstavljaš, da si tam in doživljaš vse opisane podrobnosti. Ko knjigo prebereš, ...

preberi več izjav

NEWSLATER