Prvo nenapisano surfersko pravilo

dan za surfat.

Prvo nenapisano surfersko pravilo

Dne: 01.01.2018 ob 23:19

Surferji, ki so bili rojeni ob oceanu, se večkrat ne zavedajo sreče, ki jo imajo. Imeti svoj lokalen surf spot, kjer so morda pred tabo surfali že tvoji prijatelji ali pa celo starši, je velika prednost. Vsem ostalim, ki se zgubljamo po svetu in lezemo za poletjem, pa je dobro poznano nenapisano pravilo lokalcev dostikrat v napoto. Gre namreč za to, da bodo lokalci imeli zmeraj prednost na valu. To je po svoje logično, tako kot to, da nihče ne mara poletne gužve na cesti, ko se mu pač mudi v službo. Vseeno pa se spodobi, da vozimo potrpežljivo in se ne prerivamo. Tako se tudi pri surfanju spodobi, da tudi tujec dobi svojo priložnost vsake toliko. V nasprotju z Evropo smo v Maroku zelo redko deležni grdih pogledov s strani domačinov. Če dobre volje odpedlamo na lineup, z nasmeškom in brez prerivanja počakamo na svojo priložnost, bomo iz vode prišli zadovoljni in morda tudi z novimi prijatelji.

Nazaj na seznam novic

Prijavi se na surfanje

Se želiš naučiti surfat s Tribujevci? Izpolni prijavnico in si rezerviraj mesto v Surf Campu.

prijavi se na surfanje

Pošlji virtualno razglednico

Želiš povedati ostalim prijateljem kje si na dopustu? Pošlji mu virtualno razglednico. Izberi sliko, napiši sporočilo in pošlji!

pošlji razglednico

Vtisi, mnenja, izjave surferjev

Ustvarili bomo pleme in se zlili v to arabsko afriško državo, ki nam nudi en kup bizarnosti... Od najbolj pristne dogodivščine, do najbolj norega surfanja. Je kot knjiga, ki jo prebereš in si ognjevito predstavljaš, da si tam in doživljaš vse opisane podrobnosti. Ko knjigo prebereš, ...

preberi več izjav

NEWSLATER