Rajska dolina ll

dan za surfat.

Rajska dolina ll

Dne: 11.02.2018 ob 19:58

Ni prvič, da pišemo o kanjonu imenovanem Paradise Valley. Saj se tja večkrat odpravimo, ko je na morju preveč vetra ali pa smo enostavno preutrujeni za valove. Ta dolina, kamor se hodijo hladit in kopat vsi domačini, je zmeraj polna vesele družbe, ki igra na kitare, peče meso na odprtem ognju in kuha metin čaj. Čeprav je okoli nas narava, je včasih ne občutimo tako, kot bi si želeli, saj je vse preveč glasno. Tako smo si tokrat zaželeli več miru in se zato odpravili na sprehod višje po suhem delu kanjona. Ker tukaj ni prav dosti dežja, predvidevam da je kanjon res star. Sredi suhe struge iz žive skale rastejo arganova drevesa, kako preživijo, je res uganka. V višjem delu kanjona skoraj ni več malih prodnikov, ampak samo še velike, od vode zlizane skale, narejene kot nalašč, da se po njih sprehajamo bosi. V tem delu doline res začutimo raj narave, ki nas obdaja, brez mestnega hrupa. Kanjon izgleda neskončen, tokrat smo prišli do suhega slapu, z boso nogo nismo upali plezati preko, mogoče pa naslednjič strugo raziščemo še globje.

Nazaj na seznam novic

Prijavi se na surfanje

Se želiš naučiti surfat s Tribujevci? Izpolni prijavnico in si rezerviraj mesto v Surf Campu.

prijavi se na surfanje

Pošlji virtualno razglednico

Želiš povedati ostalim prijateljem kje si na dopustu? Pošlji mu virtualno razglednico. Izberi sliko, napiši sporočilo in pošlji!

pošlji razglednico

Vtisi, mnenja, izjave surferjev

Ustvarili bomo pleme in se zlili v to arabsko afriško državo, ki nam nudi en kup bizarnosti... Od najbolj pristne dogodivščine, do najbolj norega surfanja. Je kot knjiga, ki jo prebereš in si ognjevito predstavljaš, da si tam in doživljaš vse opisane podrobnosti. Ko knjigo prebereš, ...

preberi več izjav

NEWSLATER