Razpis: Zbiramo prijave za EKIPO na delu v surf campu

dan za surfat.

Razpis: Zbiramo prijave za EKIPO na delu v surf campu

Dne: 17.04.2018 ob 13:31

Končno je napočil dan, ki ga mnogi izmed vas že nestrpno pričakujete! TRIBU zbira PRIJAVE za EKIPO 2018 za delo na surf campu/surf hiši na Portugalskem!

Pred nami je nova surferska sezona in govori se, da bo v surferskih očeh le-ta najboljša! Poletje, kot si ga zamišljamo v sanjah; surfanje do zadnjih atomov moči, neskončno pozitivne energije, napaljenega vajba, golih teles, podivjanih hormonov, surferskih debat, reševanje sveta... vse to in še več je pred nami!

 

Izbor EKIPE  nam vsako leto predstavlja posebno zadovoljstvo, hkrati pa odgovornost, da med EKIPO sprejmemo TEBE, ki si želiš nekoliko drugačnega dela in ti je glavno vodilo - ŽELJA PO SURFANJU! 

Da bo na surferskih počitnicah vse teklo kot po maslu, pa je potrebna tudi tvoja pomoč! Če se vidiš v vlogi DEKLICE ZA VSE, FOTOGRAFA, JOGA učiteljice, KUHARJA/ice, ŠEFA/ice HIŠE ali CAMPA, VOZNIKA ali UČITELJA SURFANJA, je ta oglas sigurno zate! Volontersko delo se opravlja en mesec. 

Od tebe pričakujemo, da si športnega duha, da ti znoj ne predstavlja stresa in da ti pojem "Cooperjev test" nariše nasmešek na obrazu. Poleg omenjenega pričakujemo:

- da si pozitivna oseba,

- poln/a energije,

- samoiniciativen/na, iznajdljiv/a, deloljuben/na, 

- nasmejan/a in komunikativen/na, 

- si teamski človek in imaš rad delo v teamu, 

- govoriš angleško in obvladaš MS Office,

- FB, instagram in podobno - imaš v desnem kazalcu :)

- imaš izpit B kategorije,

- si polnoleten/na,

- si želiš surfanja do onemoglosti :)

 

Kaj dobiš v zameno? 

  • nastanitev v surf hiši ali surf campu, 
  • 3x obroke dnevno, 
  • možnost uporabe različnih surf desk,
  • šolo surfanja (če surfati še ne znaš)
  • prevoze na spote,
  • možnost obiska ponujenih izletov, 
  • voucher za surfanje oz. žepnino, 
  • T-Shirt;
  • šef hiše in voznik sta zaposlena za določen čas. 
 

TRIBU IŠČE: 

- maganerja hiše - šefa/šefico hiše (od 25.5.-3.11.2018)

Šef/ica hiše je oseba, na katero se lahko 200% zanesemo v vseh situacijah! Oči ima odprte odspredaj in odzadaj, željo oz. potrebo gosta vidi še preden jo tečajnik zazna. Ima dve desni roki in je kos vsaki nalogi! Ob vsem tem pa se rada nasmeji, zadebatira s klapo, zjutraj pa se prva odpravi v vodo in že ob zajtrku razlaga o svojem best sessionu. Od šefa/šefice hiše pričakujemo, da se znajde v različnih vlogah; od voznikove, do kuharjeve ali tudi učitelja surfanja. Je oseba, ki se zjutraj zbudi prva in tista, ki zvečer zadnja ugasne luč in se prepriča, da je vse na svojem mestu. Šef/ica hiše poleg svojih nalog skrbi za dobro vzdušje med ekipo in je tisti člen v ekipi, ki porazdeli naloge tako, da delo teče gladko med vsemi člani ekipe. 

 

 

 

 

 

 

 

 - učitelj surfanja (od  25.5. do 4.10.2018)

Našim portugalskim učiteljem surfanja boš v pomoč pri delu na plaži, kjer boš preživel tudi večino svojega časa. Skrb za neoprene in deske ti nista odveč, pri razlaganju teorije pa blestiš kot profesorji na faksu. Tečajnikom si največji vzor in uživaš prav na vsakem valčku! Zate besedna zveza: "Ni pogojev" - ne obstaja.

 

- fotograf/infja 4x (od 25.5.-5.11.2018)

Fotograf je lik, ki zmeraj najde najboljšo pozicijo, izraz in potezo. Ujeti mora najbolj pristne poteze, ki jih pri surafnju in v lifestylu nikoli ne manjka. Znati mora obdelati kako sliko in kot vsi ostali se ne sme bati delati pozno v noč. Navsezadnje surfamo lahko samo podnevi. Fotograf mora imeti svojo opremo; objektiv vsaj 200 mm; delo se opravlja en mesec. Fotograf je nastanjen v surf hiši. 

 
- surf kuhar v surf hiši 2x (med 28.6. in 05.11.2018) in surf kuhar v Campu (med 28.6. in 4.10.2018)

 

 

Kuharji točno vedo za kaj se polenta meša iz desne proti levi in nikakor ne v nasprotno smer; tako da komaj čakamo kakšen kulinarični misterij še skrivajo v rokavu. Namig: Prežganka ni isto kot zažganka!

 Moto:"S polno ritjo je lahko surfat!" 

 

Kuhar je nastanjen ali v surf hiši (kuhar surf hiše) oz. v surf campu (kuhar kampa). Kuhar prejme žepnino. 

 

 

 
- deklica za vse 3x (med 28.6. in 5.10.2018)

Ne rabi biti deklica. Mora pa biti za vse. "Čistim, pospravljam za drugimi, znam na lep način povedati, da posoda še ni oprana, hkrati pa sem zabaven/na in kot vsi ostali skrbim, da se bodo naši tečajniki čim več nasurfali in čim manj pospravljali. Ne bojim se čisto nobenega dela." Delo se opravlja en mesec. 

 


- joga učitelj/ica 2x (od 28.6. do 4.10.2018)

 Skrbi za visoko moralo, segrete in raztegnjene mišice. Poleg jutranjega zbujanja skrbi tudi za jogo čez dan. Tribu duhovnik. Pomaga pa tudi pri hišnih opravilih v Surf hiši Tribu. Joga učitelj/ica je oseba, na katero se lahko zanesemo v vsaki situaciji; priskoči na pomoč pri opravilih drugih v ekipi, ko vidi, da je to potrebno. 

 

 

 

 

 

- drajver/ka 1x (od 28.6. do 4.10.2018)

 Naš drajver poleg varnih transferjev in voženj na izlete skrbi tudi za naše jeklene konjičke, ki so radi čisti. Med vožnjo nas tudi pozabava ter nam pove kaj zanimivega o okolici, ki nas obdaja. Zaželen izpit  turističnega vodnika.

 

- šef/ica campa 1x (od 28.6. do 4.10.2018)

 Stalno navija za surfanje in je najbolj odgovorna oseba daleč na okoli. Nikoli ne zataji in vedno je na razpolago. Valovi, tulifon in notes so njegovi najboljši prijatelji. Vsi te imajo radi, ker te morajo imeti :) Če si dober/a, in to moraš biti, te imajo radi tudi, če v to ne bi bili prisiljeni  :) Takega/-o te tudi rabimo.

 

 


POSTOPEK PRIJAVE

 

 

 

Vsi, ki vas delo zanima, nam pošljite prošnjo na info@tribu.si, dodajte  svojo fotografijo in ne pozabite pripisati telefonske številke. Dopišite tudi za katero delo se prijavljate. 

Za delovno mesto fotografa nam pošlji tudi svoj portfolio oz. linke, kjer si lahko ogledamo tvoje umetnine. 

Veseli bomo, če svojo prošnjo dopolniš z izvirnostjo, dodatnimi znanji in veščinami, ki jih imaš in dopišeš, zakaj si ravno ti primeren/na za izbor v ekipo. 

Prijave zbiramo do 1.5.2018 oz. do zapolnitve mest. 

 

 

 

Morda te delo v naši ekipi ne zanima, poznaš pa nekoga, za katerega misliš, da je pravi kandidat/tka? Prosimo te, da deliš to informacijo, da pride do pravih naslovnikov. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nazaj na seznam novic

Prijavi se na surfanje

Se želiš naučiti surfat s Tribujevci? Izpolni prijavnico in si rezerviraj mesto v Surf Campu.

prijavi se na surfanje

Pošlji virtualno razglednico

Želiš povedati ostalim prijateljem kje si na dopustu? Pošlji mu virtualno razglednico. Izberi sliko, napiši sporočilo in pošlji!

pošlji razglednico

Vtisi, mnenja, izjave surferjev

Ustvarili bomo pleme in se zlili v to arabsko afriško državo, ki nam nudi en kup bizarnosti... Od najbolj pristne dogodivščine, do najbolj norega surfanja. Je kot knjiga, ki jo prebereš in si ognjevito predstavljaš, da si tam in doživljaš vse opisane podrobnosti. Ko knjigo prebereš, ...

preberi več izjav

NEWSLATER