S srfom za valovi

dan za surfat.

S srfom za valovi

Dne: 04.12.2017 ob 20:11

Ko se v Sloveniji začnejo polnit smučišča se v maroku začnejo plaže komaj praznit. Človek bi rekel nič posebnega, za nas surferje pa je to težko pričakovani trenutek. V maroku je poletje celo leto, šele v zimskem času pa do tja pridejo atlantski valovi ki preženejo  kopalce in naredijo mesto za nas. Na portugalskem smo se imeli super vendar smo zadnji čas pobegnili pred prihajajočo zimo. Za krajši čas smo se oglasili doma, vendar so nas valovi kmalu zvabili v toplo Afriko kjer nas čakajo vse maroške dobrote, metin čaj, toplo sonce in seveda pesek, ki je glavna surferska začimba ki je nikoli ne zmanjka. Tukaj vas bomo čakali do konca marca, prvi tečajniki te sezone pa že surfajo na pouno.

Nazaj na seznam novic

Prijavi se na surfanje

Se želiš naučiti surfat s Tribujevci? Izpolni prijavnico in si rezerviraj mesto v Surf Campu.

prijavi se na surfanje

Pošlji virtualno razglednico

Želiš povedati ostalim prijateljem kje si na dopustu? Pošlji mu virtualno razglednico. Izberi sliko, napiši sporočilo in pošlji!

pošlji razglednico

Vtisi, mnenja, izjave surferjev

Ustvarili bomo pleme in se zlili v to arabsko afriško državo, ki nam nudi en kup bizarnosti... Od najbolj pristne dogodivščine, do najbolj norega surfanja. Je kot knjiga, ki jo prebereš in si ognjevito predstavljaš, da si tam in doživljaš vse opisane podrobnosti. Ko knjigo prebereš, ...

preberi več izjav

NEWSLATER