S svojim surfom na letalo

dan za surfat.

S svojim surfom na letalo

Dne: 13.03.2018 ob 19:50

Letos sem se v Maroko prvič odpravil s svojim surfom. To se na prvi pogled sliši povsem normalno, je pa vse prej kot enostavno. Potovati s svojim surfom je lepo, vendar precej dražje in zahtevnejše. Zato sem zapisal nekaj nasvetov, ki bodo morda prišli komu prav, ko nas bo obiskal s svojo priljubljeno dilo.

Kot prvo si moramo kupiti »board bag”, pri tem se splača zapraviti nekaj več denarja, tako da bo vreča tudi bolj podložena (vsaj 5mm), sam sem si kupil najcenejšo (3mm podloge) in za 20 prihranjenih evrov na ta račun moral dilo zavijati v dodatne zaščitne folije. Tiste z mehurčki.

Vreča, ki sem jo nabavil, je bila za moj surf kot ulita, kar je bila v resnici napaka. V povprečju letalska karta za naš surf znaša med 40 in 50 evrov, zato se večja surf vreča obnese še kot nadomesten prostor za spravilo dodatne prtljage: oblek, neoprena… Če vse skupaj lepo razporedimo, nam tudi obleke služijo kot dodatna zaščita surfa.

Vedno preveri cene za veliko prtljago (large sport eqipment) tudi za prevoze iz in na letališče. Sam sem zaradi visoke cene Goopti-ja do Milana kupil dražje karte iz bližnjega letališča, do koder so me peljali domači in tako vseeno prišel ceneje na cilj.

Za vse tiste, ki pa raje potujete lahkih rok, brez skrbi, naša maroška surf hiša premore zbirko desk za vse kategorije.

Nazaj na seznam novic

Prijavi se na surfanje

Se želiš naučiti surfat s Tribujevci? Izpolni prijavnico in si rezerviraj mesto v Surf Campu.

prijavi se na surfanje

Pošlji virtualno razglednico

Želiš povedati ostalim prijateljem kje si na dopustu? Pošlji mu virtualno razglednico. Izberi sliko, napiši sporočilo in pošlji!

pošlji razglednico

Vtisi, mnenja, izjave surferjev

Ustvarili bomo pleme in se zlili v to arabsko afriško državo, ki nam nudi en kup bizarnosti... Od najbolj pristne dogodivščine, do najbolj norega surfanja. Je kot knjiga, ki jo prebereš in si ognjevito predstavljaš, da si tam in doživljaš vse opisane podrobnosti. Ko knjigo prebereš, ...

preberi več izjav

NEWSLATER