S Tribujem na dopust

dan za surfat.

S Tribujem na dopust

Dne: 16.06.2020 ob 20:44

A tudi ti spadaš med tiste, ki ste že kdaj surfali s Tribujem?

 

Zagotovo si že slišal/a za nore surferske počitnice nekje ob Atlantiku. Za surf hišo, camp, ekipo, zmeraj dobre pogoje, smeha čez cel dan, povezanost, Tribu duh, za pleme. Dosti nas je bilo del te zgodbe in prav je, da se zgodba nadaljuje.

 

Zaradi Corona situacije smo bili primorani, da naše načrte spremenimo. Da valove Atlatnika zamenjamo za Jadran, Portugalsko za Slovenijo, Peniche za Ankaran. Evo, pa smo tukaj! Doma. 

 

Nastal je super športni program, kjer se najdejo aktivnosti tako za adrenalinske in tiste malo manj adrenalinske navdušence. Če pa ste družina, pa še pika na i - tudi za animacijo vaših malčkov je poskrbljeno. Najboljše pri vsemu pa je, da bodo tisti najmlajši imeli tudi tečaj surfanja na valovih! Ja, dobro si prebral/a! V Ankaranu namreč nastanejo majhni valčki, ki so dovolj močni, da najmlajše surferje potegnejo na njihov prvi val. Nepozabno!

 

Vse skupaj pa bo zapakirano standardno - po Tribujevsko. Dobra ekipa, super program, odlična energija. Priložnost, ki se jo splača izkusiti! Prvi termin že kmalu. Pričnemo 28.6.

 

Za več info nam piši na info@tribu.si

Tukaj več o programu.

 

 

Nazaj na seznam novic

Prijavi se na surfanje

Se želiš naučiti surfat s Tribujevci? Izpolni prijavnico in si rezerviraj mesto v Surf Campu.

prijavi se na surfanje

Pošlji virtualno razglednico

Želiš povedati ostalim prijateljem kje si na dopustu? Pošlji mu virtualno razglednico. Izberi sliko, napiši sporočilo in pošlji!

pošlji razglednico

Vtisi, mnenja, izjave surferjev

Ustvarili bomo pleme in se zlili v to arabsko afriško državo, ki nam nudi en kup bizarnosti... Od najbolj pristne dogodivščine, do najbolj norega surfanja. Je kot knjiga, ki jo prebereš in si ognjevito predstavljaš, da si tam in doživljaš vse opisane podrobnosti. Ko knjigo prebereš, ...

preberi več izjav

NEWSLATER