Sunset Session

dan za surfat.

Sunset Session

Dne: 01.03.2018 ob 16:22

Včasih se jutro slabo začne in nas na plaži pričaka oseka z zapirajočimi se valovi in močan veter, včasih se samo zbudimo utrujeni in se raje valjamo v postelji, včasih pa nam šest ur surfanja enostavno ni dovolj in zato surfanje zategnemo do večerje. Naš standardni urnik poteka tako, da se ob desetih napokamo v kombi in se odpeljemo na plažo. Kosilo si vzamemo s seboj, tako da se nam ni treba vračati domov do četrte ure, ko smo ponavadi že čisto obnemogli. Ko pa so valovi ravno prave velikosti in je perioda tako dolga, da se na oceanu narišejo črte do horizonta, si ne moremo pomagati in si po malici na naši terasi spet navlečemo še mokre neoprene. Kot po znanem surferskem geslu ‘’no shirt, no shoes, just surf’’ samo s surfi pod ramo odhitimo še na sunset session. Ker imajo več ali manj vsi surf kampi enake urnike, so ob petih in pol plaže skoraj prazne. Nizko sonce se tako blešči na gladini vode, da komaj razločiš senco prihajajočega vala, tako da je to včasih igra na srečo in ko se nam posreči, je to ponavadi najlepši val dneva, s katerim se vsem pohvalimo. Tudi če smo zjutraj pofurali večjega, ima sončni zahod večjo moč. Če nam ostane dovolj časa, si na plaži privoščimo tudi jogo in dan je popoln. Ko pa gremo spat, si od vsega najbolj želimo, da bi bilo že jutro in bi spočiti že pakirali surfe za na plažo. Ker ‘’no shirt, no shoes, just surf’’ pomeni tudi no camera, si boste valove v sončnem zahodu morali priti pogledat sami, v zimski Maroko ali pa poletno Portugalsko.

Nazaj na seznam novic

Prijavi se na surfanje

Se želiš naučiti surfat s Tribujevci? Izpolni prijavnico in si rezerviraj mesto v Surf Campu.

prijavi se na surfanje

Pošlji virtualno razglednico

Želiš povedati ostalim prijateljem kje si na dopustu? Pošlji mu virtualno razglednico. Izberi sliko, napiši sporočilo in pošlji!

pošlji razglednico

Vtisi, mnenja, izjave surferjev

Ustvarili bomo pleme in se zlili v to arabsko afriško državo, ki nam nudi en kup bizarnosti... Od najbolj pristne dogodivščine, do najbolj norega surfanja. Je kot knjiga, ki jo prebereš in si ognjevito predstavljaš, da si tam in doživljaš vse opisane podrobnosti. Ko knjigo prebereš, ...

preberi več izjav

NEWSLATER