Surfam na obroke

dan za surfat.

Surfam na obroke

Dne: 24.01.2016 ob 20:38

A si tudi ti med tistimi, ki si svoje poletje radi dobro splanirajo? Če je odgovor pritrdilen, je ta članek kot nalašč zate. Pripravili smo ti nekaj nasvetov, ki ti bodo prišli prav.

Če se odločiš za surferski dopust, ti svetujemo, da ga pričneš planirati že dovolj zgodaj. Zakaj? Predvsem zaradi nižjih stroškov, boljše ponudbe in navsezadnje kondicijske priprave.

Pri Tribuju ti ponujamo možnost obročnega odplačevanja svojih počitnic! Za obročno plačevanje ne potrebujemo dokazil o zaposlitvi in stanju računu; dovolj je izpolnjena prijavnica in tvoja želja po obročnemu plačevanju.

Kako poteka?

Ob prijavi na surfanje izpolniš možnost, da bi želel obročno odplačevanje, in skupaj se bomo dogovorili na koliko obrokov bomo pripravili izračun.

Primer: Če se odločiš za en teden surfanja v surf campu na Portugalski z short board paketom prehrane (zajtrk, večerja), je cena 274 eur. K nam bi želel meseca septembra, kar pomeni, da je do takrat 6 mesecev. Če znesek pretvorimo v obroke, je za mesečno plačilo samo 45 eur/mesec!

Nazaj na seznam novic

Prijavi se na surfanje

Se želiš naučiti surfat s Tribujevci? Izpolni prijavnico in si rezerviraj mesto v Surf Campu.

prijavi se na surfanje

Pošlji virtualno razglednico

Želiš povedati ostalim prijateljem kje si na dopustu? Pošlji mu virtualno razglednico. Izberi sliko, napiši sporočilo in pošlji!

pošlji razglednico

Vtisi, mnenja, izjave surferjev

Ustvarili bomo pleme in se zlili v to arabsko afriško državo, ki nam nudi en kup bizarnosti... Od najbolj pristne dogodivščine, do najbolj norega surfanja. Je kot knjiga, ki jo prebereš in si ognjevito predstavljaš, da si tam in doživljaš vse opisane podrobnosti. Ko knjigo prebereš, ...

preberi več izjav

NEWSLATER