Surfanje za zajtrk

dan za surfat.

Surfanje za zajtrk

Dne: 11.01.2018 ob 21:48

Veliko ljudi o surferjih nima najboljšega mnenja. Večina jih misli, da so leni zaspanci. V Maroku ljudje niso prav hitri, to je res, težko bi jih pa oklical za lenuhe in zaspance. Okoli šestih zjutraj se iz bližnje mošeje že oglasi prvi klic k molitvi. Čeprav imamo v naši hiši ponavadi zajtrk ob osmih in pol, se za dobre valove vsak surfer zbudi lahko tudi sredi noči. Surferji si tako kot vsi športniki želimo kar se da izboljšati svoje surfanje, ker pa je surfanje odvisno od tisočih naravnih spremenljivk, moramo biti prilagodljivi in izkoristiti vse dobre valove, četudi ob prvi dnevni svetlobi. Zajtrk si pripravimo že večer prej, ob sedmih smo že na plaži in ko pripedlamo na line up, nas obsijejo prvi sončni žarki. Marsikateri surfer bo rekel, da je svoj najboljši session odfural prav v jutranjih urah, ko je morje še prazno in plaža še mirno spi.

Nazaj na seznam novic

Prijavi se na surfanje

Se želiš naučiti surfat s Tribujevci? Izpolni prijavnico in si rezerviraj mesto v Surf Campu.

prijavi se na surfanje

Pošlji virtualno razglednico

Želiš povedati ostalim prijateljem kje si na dopustu? Pošlji mu virtualno razglednico. Izberi sliko, napiši sporočilo in pošlji!

pošlji razglednico

Vtisi, mnenja, izjave surferjev

Ustvarili bomo pleme in se zlili v to arabsko afriško državo, ki nam nudi en kup bizarnosti... Od najbolj pristne dogodivščine, do najbolj norega surfanja. Je kot knjiga, ki jo prebereš in si ognjevito predstavljaš, da si tam in doživljaš vse opisane podrobnosti. Ko knjigo prebereš, ...

preberi več izjav

NEWSLATER