Surferski pust

dan za surfat.

Surferski pust

Dne: 09.02.2018 ob 11:39

Katera je zate idealna maska? A pobereš samo stvari, ki so v omari in skombiniraš iz istih cunj, eno leto za klošarja, drugo za gejšo? Ali si bolj načrtovalne narave in se za božiča usedeš in narediš popoln plan in masko, ki ti že nekaj časa kljuva po glavi in te gnjavi da se izživiš kot reševalni helikopter ali pol človek pol aligator?

 

Pri Tribuju smo mnenja, da je napočil čas za skupinsko masko. Zakaj tisih par 100.000, ki ne surfamo v Maroku ali pa kje drugje po svetu in smo ostali doma, in ki trpimo za abstinenco valovanja ne bi vseeno bli surferji za kak dan.

 

Kaj bo dobrega za pusta hrusta?

 

Predlagamo, da si vsi želni valov oblečemo svoje fancy komot neoprene, desko pod roke in akcija surfat po promedah slovenskih mest. Spuščene frizure in sončna očala zaželjena. Za ta najbolj hrabre in zimske tipe pa so dovoljeni tudi shortsi in japonke. Pa ne pozabi na pivo in sončno kremo.

 

Zbirno mesto za vse surferkse "bro-je", mate-je, dude in sisyke bo v soboto na/v izračunanem središču sveta in Slovenije, na Instagramu ali Facebooku z slikcami in pripisom #PustTribu

 

In ker maske niso kar tako, bomo najboljši, po nepristranskem ocenjevanju Vida, Vinkota in Maje podelili nagrado.

 

1.nagrada: zastonj abonma na Surferske novičke
2.nagrada: kepanje na sipinah peščeni plaži Baleala
3.nagrada: 1 dan surfanja na valovih v original kostimu pri Tribuju

 

Vsem udeležencem virtualnega pusta pa Tribu podarja 10% popust na prijave na Surfanje na valovih na Portugalskem v sezoni 2018. 

 

 

Nazaj na seznam novic

Prijavi se na surfanje

Se želiš naučiti surfat s Tribujevci? Izpolni prijavnico in si rezerviraj mesto v Surf Campu.

prijavi se na surfanje

Pošlji virtualno razglednico

Želiš povedati ostalim prijateljem kje si na dopustu? Pošlji mu virtualno razglednico. Izberi sliko, napiši sporočilo in pošlji!

pošlji razglednico

Vtisi, mnenja, izjave surferjev

Ustvarili bomo pleme in se zlili v to arabsko afriško državo, ki nam nudi en kup bizarnosti... Od najbolj pristne dogodivščine, do najbolj norega surfanja. Je kot knjiga, ki jo prebereš in si ognjevito predstavljaš, da si tam in doživljaš vse opisane podrobnosti. Ko knjigo prebereš, ...

preberi več izjav

NEWSLATER