Težko pričakovana maroška surf sezona se začenja zdaj

dan za surfat.

Težko pričakovana maroška surf sezona se začenja zdaj

Dne: 14.12.2017 ob 18:57

Po komaj tednu dni od začetka maroške visoke surferske sezone, nas je že obiskal prvi močan severni swell. Več kot dva metra swella sta nam v zgodnjih jutranjih urah prinesla tudi močan veter, tako da je bilo treba na čisto surfanje počakati do popoldneva. Noge so se nam že tresle, malo od nestrpnosti, malo od strahu. Dva metra swella ni več hec, saj to lahko pomeni tudi tri in več metrski val na določenih surf spotih - na nam dobro poznanem spotu Ancor point na primer. Tukaj smo že lani občudovali najboljše surferje, ki so pofurali tudi štiri metrski val, ki se ob primernem vetru in periodi lahko zlomi tudi v tubo. Take valove smo nazadnje doživeli to jesen na Portugalskem, v Maroku pa nas tak šov še čaka in ko se bo zgodil, vam bomo o njem tudi poročali. Lahko se nam tudi pridružite in si predstavo pridete ogledati tudi na lastne oči.

Nazaj na seznam novic

Prijavi se na surfanje

Se želiš naučiti surfat s Tribujevci? Izpolni prijavnico in si rezerviraj mesto v Surf Campu.

prijavi se na surfanje

Pošlji virtualno razglednico

Želiš povedati ostalim prijateljem kje si na dopustu? Pošlji mu virtualno razglednico. Izberi sliko, napiši sporočilo in pošlji!

pošlji razglednico

Vtisi, mnenja, izjave surferjev

Ustvarili bomo pleme in se zlili v to arabsko afriško državo, ki nam nudi en kup bizarnosti... Od najbolj pristne dogodivščine, do najbolj norega surfanja. Je kot knjiga, ki jo prebereš in si ognjevito predstavljaš, da si tam in doživljaš vse opisane podrobnosti. Ko knjigo prebereš, ...

preberi več izjav

NEWSLATER