V Maroku ni nikoli dolgčas

dan za surfat.

V Maroku ni nikoli dolgčas

Dne: 07.12.2017 ob 19:33

V Maroku nam ni nikoli dolgčas. Tudi takrat ko nas pričaka oseka in je treba počakati na valove se hitro zaposlimo. Carkljanja potepuških muc in poležavanja pod senčniki nam je hitro zadosti, tako včasih na plan pridejo naše umetniške žilice, ki jih izrazimo v risanju na pesku. Ko nam zmanka idej pa se odpravimo na sprehod, raziskovati skalovje okrog plaž. Tam se navžijemo najlepših razgledov in malo pomeditiramo, včasih naredimo tudi hiter joga sešn. Še preden se narišemo nazaj na plaži so valovi že tu in zabava se začne. Dnevi so zmeraj prekratki in ko gremo spat si želimo da bi bilo že jutro.

Nazaj na seznam novic

Prijavi se na surfanje

Se želiš naučiti surfat s Tribujevci? Izpolni prijavnico in si rezerviraj mesto v Surf Campu.

prijavi se na surfanje

Pošlji virtualno razglednico

Želiš povedati ostalim prijateljem kje si na dopustu? Pošlji mu virtualno razglednico. Izberi sliko, napiši sporočilo in pošlji!

pošlji razglednico

Vtisi, mnenja, izjave surferjev

Ustvarili bomo pleme in se zlili v to arabsko afriško državo, ki nam nudi en kup bizarnosti... Od najbolj pristne dogodivščine, do najbolj norega surfanja. Je kot knjiga, ki jo prebereš in si ognjevito predstavljaš, da si tam in doživljaš vse opisane podrobnosti. Ko knjigo prebereš, ...

preberi več izjav

NEWSLATER