Valovi za vse

dan za surfat.

Valovi za vse

Dne: 18.12.2017 ob 00:06

In kaj se zgodi, ko swell popusti? Zabava se nadaljuje. Po dvometrskem swellu izpred dveh dni se morje še kar ni umirilo. Valovi zelo konsistentno butajo v naše plaže v zelo različnih višinah, tako da na vrsto pridemo prav vsi. Od drznih surferjev na športnih boardih do tistih, ki na funboardih lovijo svoje prve valove. Na maroški obali si surf spoti kar sledijo. Vsak ima drugačno dno in zato dela tudi različne valove, tako da si lahko zmeraj izberemo val primeren za naš nivo znanja. Tudi mi se ponavadi zapeljemo mimo različnih plaž in si tako izberemo naš dnevni surf spot, ki bo zadostil vsem, ko pa nas obiščejo surferji visokih ciljev, se seveda odpeljemo tudi do težkih valov Ancor Pointa.

Nazaj na seznam novic

Prijavi se na surfanje

Se želiš naučiti surfat s Tribujevci? Izpolni prijavnico in si rezerviraj mesto v Surf Campu.

prijavi se na surfanje

Pošlji virtualno razglednico

Želiš povedati ostalim prijateljem kje si na dopustu? Pošlji mu virtualno razglednico. Izberi sliko, napiši sporočilo in pošlji!

pošlji razglednico

Vtisi, mnenja, izjave surferjev

Ustvarili bomo pleme in se zlili v to arabsko afriško državo, ki nam nudi en kup bizarnosti... Od najbolj pristne dogodivščine, do najbolj norega surfanja. Je kot knjiga, ki jo prebereš in si ognjevito predstavljaš, da si tam in doživljaš vse opisane podrobnosti. Ko knjigo prebereš, ...

preberi več izjav

NEWSLATER