Veliki dan v Nazareju

dan za surfat.

Veliki dan v Nazareju

Dne: 24.10.2017 ob 20:49

Ker se je v preteklih dneh napovedal ogromen ''swell'' smo se ekipa in tečajniki skupaj odločili, da odidemo v Nazare opazovat te velikane.

Nazare je svetovno znan surf spot, kateri ob primernih pogojih ustvari največji val na svetu. Napovedalo se je valove v višini kar 10 metrov, zato smo odrinili že zelo zgodaj. Ko smo se pripeljali na tamkajšni svetilnik, je bilo nekaj najpogumnejših surferjev že v vodi. Nekatere od njih so na valove potegnili z vodnimi skuterji, drugi pa so se na valove poganjali kar sami.

Pogled na ta deset meterski naravni čudež je bil res izjemen. Izgubili smo se v množici in občudovali to moč morja in pogum fantov na valovih.

Nazaj na seznam novic

Prijavi se na surfanje

Se želiš naučiti surfat s Tribujevci? Izpolni prijavnico in si rezerviraj mesto v Surf Campu.

prijavi se na surfanje

Pošlji virtualno razglednico

Želiš povedati ostalim prijateljem kje si na dopustu? Pošlji mu virtualno razglednico. Izberi sliko, napiši sporočilo in pošlji!

pošlji razglednico

Vtisi, mnenja, izjave surferjev

Ustvarili bomo pleme in se zlili v to arabsko afriško državo, ki nam nudi en kup bizarnosti... Od najbolj pristne dogodivščine, do najbolj norega surfanja. Je kot knjiga, ki jo prebereš in si ognjevito predstavljaš, da si tam in doživljaš vse opisane podrobnosti. Ko knjigo prebereš, ...

preberi več izjav

NEWSLATER