Vzponi in padci

dan za surfat.

Vzponi in padci

Dne: 21.12.2017 ob 19:06

Če v YouTube vtipkamo besedo surf, bomo dobili prelepo vizijo profesionalnih surferjev, ki režejo valove z vso silo in brez muke napedlajo prav vsak val. Ko se prvič odpravimo v surf šolo, se nam podoba surfanja precej spremeni. Surfanje je eno izmed najbolj izčrpavajočih športov. V oceanu si ne moremo vzeti pavze, saj valov ni moč ustaviti. Poleg tega pa surfanje zahteva tudi dobro telesno koordinacijo. Pri prvih korakih v oceanu nas ponavadi preseneti sila vode, ki iz obale nikoli ne izgledala tako močna. Kmalu pa pridejo tudi prvi padci, voda v nosu in pesek v ušesih. Valove si je pač treba prislužiti in ko nam enkrat uspe zapeljati po gladki vodni strmini, pozabimo na ves svet, tam smo samo mi in ocean. Takega užitka se ne da kupiti. Do tu ni krajšnic, pot pa je polna vzponov in padcev, vse je odvisno od naše zagnanosti. Še nihče ni odpeljal dobrega vala v prvo in tudi ko nam to enkrat uspe, še ni nujno, da nam bo uspelo tudi naslednjega. Tudi najboljšim surferjem ne uspe zmeraj - pa nič zato, tako pač je pri surfanju, enkrat ko izveš, kaj te čaka na cilju, nas nič več ne ustavi.  

Nazaj na seznam novic

Prijavi se na surfanje

Se želiš naučiti surfat s Tribujevci? Izpolni prijavnico in si rezerviraj mesto v Surf Campu.

prijavi se na surfanje

Pošlji virtualno razglednico

Želiš povedati ostalim prijateljem kje si na dopustu? Pošlji mu virtualno razglednico. Izberi sliko, napiši sporočilo in pošlji!

pošlji razglednico

Vtisi, mnenja, izjave surferjev

Ustvarili bomo pleme in se zlili v to arabsko afriško državo, ki nam nudi en kup bizarnosti... Od najbolj pristne dogodivščine, do najbolj norega surfanja. Je kot knjiga, ki jo prebereš in si ognjevito predstavljaš, da si tam in doživljaš vse opisane podrobnosti. Ko knjigo prebereš, ...

preberi več izjav

NEWSLATER