Z mislimi na Portugalsko

dan za surfat.

Z mislimi na Portugalsko

Dne: 04.02.2018 ob 22:19

Čeprav se čez zimo skrivamo v toplem Maroku, se Tribujevci vedno radi spomnimo na Portugalsko, ki nam predstavlja naš poletni dom. Vsi valovi, ki jih surfamo v Afriki, so prišli iz severnega Atlantika in so seveda obšli tudi obale Portugalske. Čeprav je tam sedaj zelo mraz, se prav v tem času najboljši surferji pripravljajo na največje podvige. Zima je evropska sezona lova na velikane. Vsakič, ko poročamo o velikih valovih v Maroku, to pomeni, da so pred dvema dnevoma na Nazareju surfali gore. Zaenkrat se trideset metrski rekord McNamare še ni podrl, vendar smo šele na polovici sezone. Trenutno dogajanje spremljamo prek interneta, spomladi pa se bomo spet vrnili na Portugalsko in si ob velikem Swelu velike surferje v Nazareju ogledali tudi na lastne oči. To je posebno doživetje - dokler ne vidiš, ne verjameš. Do takrat pa nas boste našli v Maroku, kjer so valovi za nas čisto dovolj veliki in prav tako očarljivi.

Nazaj na seznam novic

Prijavi se na surfanje

Se želiš naučiti surfat s Tribujevci? Izpolni prijavnico in si rezerviraj mesto v Surf Campu.

prijavi se na surfanje

Pošlji virtualno razglednico

Želiš povedati ostalim prijateljem kje si na dopustu? Pošlji mu virtualno razglednico. Izberi sliko, napiši sporočilo in pošlji!

pošlji razglednico

Vtisi, mnenja, izjave surferjev

Ustvarili bomo pleme in se zlili v to arabsko afriško državo, ki nam nudi en kup bizarnosti... Od najbolj pristne dogodivščine, do najbolj norega surfanja. Je kot knjiga, ki jo prebereš in si ognjevito predstavljaš, da si tam in doživljaš vse opisane podrobnosti. Ko knjigo prebereš, ...

preberi več izjav

NEWSLATER