SUP

dan za surfat.

Halo Sup

Za vse ljubitelje stoječega veslanja in za vse tiste, ki bi radi poskusili stati in veslati na supu, smo pirpravili nekaj testnih supov in organiziramo tečaje in izlete po slovenski obali.

 

Tečaje izvajamo v Žusterni, Simonovem zalivu, Strunjanu (Salinera) in Ankaranu (Adria Camp). Poleg tečaja stoječega veslanja se nam lahko pridružiš tudi na jogi na supu ali pilates na supu in na izletih okoli Debelega rtiča in mimo Mesečevega zaliva.

 

https://www.facebook.com/halosup.si

 

Pri Halo Supu si lahko iyposodiš tudi sup za eno ali več ur, ves dan ali več dni. In to tako, da ti sup pripeljemo na želeno destinacijo (na dom, na plažo, na barko ali kamor boš rekel/la).

 

Ker je internetna stran še v pripravi, te prosimo, da si naše superske aktivnosti pogledaš na Facebook strani Halosup.si

 

Lepo vabljen/a na SuP s Halo Supom, veseli bomo dobre družbe:)

 

(Vsi, ki smo že potovali s Tribujem imamo 20% popust na vseh programe Halo Supa)

Prijavi se na surfanje

Se želiš naučiti surfat s Tribujevci? Izpolni prijavnico in si rezerviraj mesto v Surf Campu.

prijavi se na surfanje

Pošlji virtualno razglednico

Želiš povedati ostalim prijateljem kje si na dopustu? Pošlji mu virtualno razglednico. Izberi sliko, napiši sporočilo in pošlji!

pošlji razglednico

Vtisi, mnenja, izjave surferjev

Ustvarili bomo pleme in se zlili v to arabsko afriško državo, ki nam nudi en kup bizarnosti... Od najbolj pristne dogodivščine, do najbolj norega surfanja. Je kot knjiga, ki jo prebereš in si ognjevito predstavljaš, da si tam in doživljaš vse opisane podrobnosti. Ko knjigo prebereš, ...

preberi več izjav

NEWSLATER

FACEBOOK