Surf Camp

dan za surfat.

Zakaj ravno Portugalska, Kanarski otoki in Maroko?

Surfanje na Portugalskem


Portugalska je meka Evropskega surfanja! Pozimi poka po šivih, poleti ima konstantne swelle, jeseni pa se spremeni v surferski paradiž. Tako bomo v letošnji sezoni meli precej raznolikih dni vse od 21. aprila pa do 3.novembra, ko se vroče poletje razlije v toplo Portugalsko jesen.

V čemu pa je skrivnost Portugalskih spotov? 1700 km dolga obala, ki je zgleda bila od "onega" tam zgoraj narejena prav za nas surferje! Voda je čista in buta na peščene plaže, ki so lahko dolge impozantne ali mičkene, skrite pod mogočnimi klifi. Takoj za vogalom pa se raztezajo dolgi, enakomerni reefi, nekateri pokriti s peskom, drugi nagi z ravnimi ali špičastimi skalami. Portugalska obala je tako raznolika in predstavlja vse možne pogoje za navdušene začetnike, iz katerih mi naredimo pol-profesionalce, do kamikaz, ki si upajo kljubovati najtežjim in največjim valom tega sveta.

Kanarski otoki - Fuerteventura

 

Osredotočili smo se na novo poglavje, ki izvira iz vseh doživetij, ki nas spremljajo ta surferska leta. Naleteli smo na Fuerteventuro, otok, ki je še toliko osamljen, da ni masovnega turizma in kjer se svoboda čuti v vsakem vetriču, ki zapiha mimo. Klišejevsko odmevajo besede: palme, turkizno morje, visoke temperature celo leto, nešteto surferjev in njihovi razlogi, pesek, pesek in pesek. Ampak kaj za to, mi smo tukaj da bi uživali in da bi od počitnic imeli največ oz. vse. 


Surfanje po Maroku

...petarda! Vsi, ki smo ga že izkusili, vemo, da je to-to! Surfanje, mislimo. Vse pa se začne v Maroku...


Ustvarili bomo pleme in se zlili v to arabsko-afriško državo, ki nam nudi en kup bizarnosti; od najbolj pristne dogodivščine, do najbolj norega surfanja. Je kot knjiga, ki jo prebereš in si ognjevito predstavljaš, da si tam in doživljaš vse opisane podrobnosti. Ko knjigo prebereš, si poln občutkov, vtisov. Enako je z Marokom. Ko se vrneš domov, že sanjaš, da boš spet šel tja, kjer se sprošča čista energija.

 

Prijavi se na surfanje

Se želiš naučiti surfat s Tribujevci? Izpolni prijavnico in si rezerviraj mesto v Surf Campu.

prijavi se na surfanje

Pošlji virtualno razglednico

Želiš povedati ostalim prijateljem kje si na dopustu? Pošlji mu virtualno razglednico. Izberi sliko, napiši sporočilo in pošlji!

pošlji razglednico

Vtisi, mnenja, izjave surferjev

Ustvarili bomo pleme in se zlili v to arabsko afriško državo, ki nam nudi en kup bizarnosti... Od najbolj pristne dogodivščine, do najbolj norega surfanja. Je kot knjiga, ki jo prebereš in si ognjevito predstavljaš, da si tam in doživljaš vse opisane podrobnosti. Ko knjigo prebereš, ...

preberi več izjav

NEWSLATER

FACEBOOK