Aktivnosti

dan za surfat.

Aktivnosti na počitnicah s Tribujem

 

Pri Tribuju smo, ker bomo glede na razmere prikrajšani valov, poskrbeli za čim bolj aktivno, športno in veselo preživljanje poletnih počitnic v Sloveniji.

 

Če je kaj sigurno je to, da se bomo tudi letos zabavali in naužili novih dogodivščin. Aktivni teden s Tribujem je sestavljen tako, da bomo v njem uživali vsi. Adrenalin bo prisoten v večini aktivnostih, kot je skok s padalom, windsurfanje, vključili smo tudi tečaj potapljanja.

 

Zjutraj in celo dopoldne lahko koristimo animacijo otrok, kjer se bodo otroci spoznavali z morskimi živalmi, raziskovali morsko obalo, bili pravi gusarji in še 1001 igro imamo pripravljeno. Hkrati se bodo naši mladi nadobudneži učili plavanja na tečaju plavanja, imeli bodo animacijske ure z acro jogo in hula hop obroči. Tisti malček večji, ki že znajo plavati, bodo uživali v vožnji z gliserjem čez koprski zaliv iz Ankarana v Žusterno, kjer stoji veličasten vodni park. Nepozabna vodna zabava čaka na nas!

 

Tribu duh ne bo počival niti pri najmanjših, ki bodo imeli pravo šolo surfanja NA VALOVIH!

 

Skok v nov dan bomo pričeli bolj umirjeno, z urico meditacje in joge na pomolu. Lahko bomo izbirali tudi med tekom med trtami na območju Debelega rtiča ali mini izletom s SUPom, kjer bomo prvi zorali morsko gladino. Pred spanjem bomo zvečer naredili funkcionalno vadbo na SUPih.

 

Vsak dan kaj vznemirljivega in pomirjujočega. In na koncu češnjica na torti, ki bo vsem všeč in nas združila v pleme. Ribji piknik na ladjici s kopanjem in odplutjem v sončni zahod.

 

Seveda ne bo manjkal tudi klasični Tigrovski pohod in kolesarski izlet po Parenzani v Piran.

 

Na razpolago bomo imeli tudi izposojo, pedalina in kajakov, tako da bomo med premori lahko odpluli v Jadransko morje.

Aja, pa beach volley turnir.... pa sončni zahod v prvi vrst s SUPom, pa... ...več sledi.

Slika Debelega rtiča: Občina Ankara (Jaka Ivančič)

 

 

Prijavi se na surfanje

Se želiš naučiti surfat s Tribujevci? Izpolni prijavnico in si rezerviraj mesto v Surf Campu.

prijavi se na surfanje

Pošlji virtualno razglednico

Želiš povedati ostalim prijateljem kje si na dopustu? Pošlji mu virtualno razglednico. Izberi sliko, napiši sporočilo in pošlji!

pošlji razglednico

Vtisi, mnenja, izjave surferjev

Ustvarili bomo pleme in se zlili v to arabsko afriško državo, ki nam nudi en kup bizarnosti... Od najbolj pristne dogodivščine, do najbolj norega surfanja. Je kot knjiga, ki jo prebereš in si ognjevito predstavljaš, da si tam in doživljaš vse opisane podrobnosti. Ko knjigo prebereš, ...

preberi več izjav

NEWSLATER

FACEBOOK