Splošne informacije

dan za surfat.

FAQ - SPLOŠNE INFORMACIJE

Kaj pa pomeni »allegria«?

Allegria (ital.)  pomeni juhu, živijo, veselje, radost, veseliti se... Mi besedo »allegria« uporabljamo kot pozdrav.

Kje se nahajamo?

Najlažje in najhitreje nas najdeš na interentu www.tribu.si ali preko e-pošte: info@tribu.si in telefonu +38640470644. Ko smo v Sloveniji pa tudi v pisarni ob sredah in četrkih med  15. in 17. uro na Premrlovi 1 v Izoli.

Od kdaj Tribu deluje?

Tribu smo vstanovili leta 2008. Potreba je bila velika, saj nas je dosti posameznikom strmelo k surferskim doživetjem. Takrat smo delovali kot društvo v okviru Surf kluba Tribu, danes smo pa zaradi širših potreb ustanovili Adrenalinski center Tribu d.o.o., ki pa deluje na popolnoma enakem principu.

Kaj pomeni Tribu in zakaj to ime?

V marsikaterem latinskem jeziku beseda »tribu« oz. njen koren pomeni »pleme«. In mi, Tribu, smo pleme. Smisel Tribuja pa je druženje v majhnih skupinah in strmenje k čim boljši skupni prihodnosti. Tako se tudi mi v majhni surferski družbi približujemo k čim boljšemu preživljanju prostega časa z najboljšo rekreacijo na svetu - surfanjem na valovih.

(kopija 1)

Prijavi se na surfanje

Se želiš naučiti surfat s Tribujevci? Izpolni prijavnico in si rezerviraj mesto v Surf Campu.

prijavi se na surfanje

Pošlji virtualno razglednico

Želiš povedati ostalim prijateljem kje si na dopustu? Pošlji mu virtualno razglednico. Izberi sliko, napiši sporočilo in pošlji!

pošlji razglednico

Vtisi, mnenja, izjave surferjev

Ustvarili bomo pleme in se zlili v to arabsko afriško državo, ki nam nudi en kup bizarnosti... Od najbolj pristne dogodivščine, do najbolj norega surfanja. Je kot knjiga, ki jo prebereš in si ognjevito predstavljaš, da si tam in doživljaš vse opisane podrobnosti. Ko knjigo prebereš, ...

preberi več izjav

NEWSLATER

FACEBOOK