Izleti po Maroku

dan za surfat.

IZLETI PO MAROKU

IMMESOUANE

 

Mala ribiška vasica se nahaja na koncu gorovja Atlas, kjer se ta utaplja v ocean, torej obdana z mogočnimi klifi in cela avantura je že, ko se bomo prebijali do nje. Tukaj si bomo ogledali borzo rib, kjer ribiči licitirajo velike liste, ugurje, ogromne kalamare in druge zanimive ribe. No, vasica je znana tudi po najlepšem in najdaljšem point breaku, kjer lahko surfamo do 400 m. V zalivu kjer bomo surfali pa je običajno, da se luna in zahajajoče sonce vidita na istem nebu, saj je zrak tako čist, da lahko zvezde vidimo tudi podnevi:).Ko se bomo vračali pa nam preostane še surfanje po sipinah ... jihaaa!!

 

 
 

SIPINA SURFING

Surfanje sipin je nekaj nepozabnega predvsem zato, ker ti pesek iz gat še dosti časa ostane v spominu:) Nič zato, vseeno se surfanja sipin udeležimo z največjim veseljem še posebaj, ker lahko prav vsak odsurfa tudi do 5meterski nepremični val-sipino. Res ogromno smeha; pa tudi pot je zanimiva, kjer lahko vidimo zanimive reči. Običajno združimo Immesuane in sipine v eni izlet. Več o izletu na sipinah povejo slikice:

 
 

Pripravlja se izlet v Paradise Valley!!!

Prijavi se na surfanje

Se želiš naučiti surfat s Tribujevci? Izpolni prijavnico in si rezerviraj mesto v Surf Campu.

prijavi se na surfanje

Pošlji virtualno razglednico

Želiš povedati ostalim prijateljem kje si na dopustu? Pošlji mu virtualno razglednico. Izberi sliko, napiši sporočilo in pošlji!

pošlji razglednico

Vtisi, mnenja, izjave surferjev

Ustvarili bomo pleme in se zlili v to arabsko afriško državo, ki nam nudi en kup bizarnosti... Od najbolj pristne dogodivščine, do najbolj norega surfanja. Je kot knjiga, ki jo prebereš in si ognjevito predstavljaš, da si tam in doživljaš vse opisane podrobnosti. Ko knjigo prebereš, ...

preberi več izjav

NEWSLATER

FACEBOOK