Kje in kdaj?

dan za surfat.

KDAJ IN KJE?

Kdaj gremo surfat v Maroko?

Surf kamp Maroko se začne 1. novembra 2015 do spomladi.
Prideš lahko kadarkoli po tem datumom. Za prosto sobo, posteljo ali če te zanima kaj posebnega se pozanimaj na info@tribu.si.


Kje točno se nahajamo?

Surf hiša se nahaja na zahodni obali Maroka, v vasici Aourir oz. t.im Banana Village. To je majhna vasica pred znano srfersko destinacijo Taghazoutom, ki velja za srfersko meko v Maroku. Zaradi ugodnih vremenskih razmer, so razmere med oktobrom in aprilom za surfanje tukaj najboljše in dan brez valov praktično ne obstaja.
Dnevno bomo surfali pod surf hišo, kjer se rasposteza več surf spotov. Surf šola bo vsakodnevno na Cro-Cro plaži nadaljevaci pa se boste lahko mirili na Banana beachu, Eleven, Devils Rocku in ostalih okoliških surf spotih.

Berber Surf hiša

Kje bomo spali?

Nad vasjo Banana Village se na hribčku nahaja vasica Tamraght, kjer je tudi Surf hiša. Hiša ima tri nadstropja in teraso. Sobe so različne; pari boste lahko uživali v dvoposteljnih sobicah, skupine pa v večposteljnih. Iz terase je prečudovit razgled ... na morje seveda :)
V hiši je tudi super dnevna soba, kjer si ob večerih pogledamo kak surf filmček, naredimo videoanalizo,  ali npr. praznujemo pust:)
Opremljena pa je seveda z vsemi surferskimi dodatki za veselo vzdušje in po-surfersko regeneracijo:)

 
 

Kulinarične specialitete

Kaj bomo jedli... mnjam

Poleg svoje mistike Maroko ponuja neizmerno število dobrot, tako da tudi gurmani pridemo na svoj račun. In glede na to, da bomo surfali in čimveč časa preživeli v vodi - bomo tudi zeloooo lačni! 

Zjutraj se bomo razvajali z zajtrkom. Na mizi ne bodo manjkale maroške marmeladice, olive, svež paradižnik, znamenite bagete in neke vrste lepinje, njihova "nutela" itd. Pika na i so vsekakor sveža jajčka, ki bodo dišala iz kuhinje... Vse skupaj pa bomo okronali s maroškim metinim čajem ali kavo. Le kdo bi se lahko uprl tej skušnjavi? 

Po jutranji šoli se bomo spočili kar na plaži, seboj bomo imeli lunch pakete prinešene na plažo. Tako bomo čim več moči vrnili našemu telesuin se odpravili na popoldanski session. Ker želimo dan čimbolj surfersko izkoristiti, je kosilo mišljeno kot lažji obrok - malica. Kuhar se bo potrudil in nas vsak dan razvajal s čim dobrim!

Glavni obrok dneva pa je večerja. Maročani kuhajo izvrstno, še posebaj zato, ker imajo to možnost da si zelenjavo in sveže meso priskrbijo na najbolj bio tržnici na svetu. Da je bio vemo zato ker vemo da sokradja niso slišali za pesticide in podobne zvarke, zato je zelenjava, ki jo kupujemo na tržnici, toliko boljša! Na svoj račun pridejo tako tudi vegetarijanci, saj je izbor specialitet, ki jih ponuja brezmesna maroška kuhinja, res prvovrsten! 

Ja, maroška kuhinja! Ker smo v Maroku, je prav, da okusimo tudi njihove lokalne specialitete. Tako bomo ob petkih, ko je njihov veliki dan, jedli maroške jedi. Naj omenimo izvrstno enolončnico hariro, kuskus, tajine, ribice.... 

 

Prijavi se na surfanje

Se želiš naučiti surfat s Tribujevci? Izpolni prijavnico in si rezerviraj mesto v Surf Campu.

prijavi se na surfanje

Pošlji virtualno razglednico

Želiš povedati ostalim prijateljem kje si na dopustu? Pošlji mu virtualno razglednico. Izberi sliko, napiši sporočilo in pošlji!

pošlji razglednico

Vtisi, mnenja, izjave surferjev

Ustvarili bomo pleme in se zlili v to arabsko afriško državo, ki nam nudi en kup bizarnosti... Od najbolj pristne dogodivščine, do najbolj norega surfanja. Je kot knjiga, ki jo prebereš in si ognjevito predstavljaš, da si tam in doživljaš vse opisane podrobnosti. Ko knjigo prebereš, ...

preberi več izjav

NEWSLATER

FACEBOOK