Portugalska surf Camp

dan za surfat.

Surf Camp Portugalska

Izkušnja v campu je edinstvena!

 

Od 28.6. naprej smo v našem drugem domu, v Tribu surf campu, kjer pesek že kliče po tribujevski faveli in dogajanju, ki ostane zapisano zvezdam, valovom in poletni romantiki. Te zanima več?

 

Tribu surf camp Portugalska je le 5 min peš od valov oceana in 15 min od najbolj vročih party placov na plaži; oboje pa je zmagovalna kombinacija poletja. Šola surfanja na valovih bo vse skupaj le še začinila in dodala piko na i.

V Tribu surf campu je poskrbljeno praktično za vse! Hladilniki so zmeraj polni raznoraznega sadja; od limet, ananasov, breskev, avokada, melon... saj za dober koktejl potrebujemo nekaj zanimivih sestavin in  domišlije. In prav te nam nikoli ne zmanjka!

Camp je edinstven, saj se v njem zbirajo surferji širom sveta; Tribu baza pa je kot magnet za vse. Prav zaradi tega je dogajanje pod žgočim soncem tukaj tako edinstveno!

 

 

 

POTEK DNEVA

Zjutraj, ko se odpre zadrga šotora in z glavo pogledaš na sosesko barvanih šotorov, se je sonce že zbudilo in rosa kaplja sosedu v šotor, ki ga je pozabil zapreti. Ja, prejšnja noč je bila res divja..

 

Šola surfanja se bo začela in ostali člani so že po kopalnicah, ti pa se odločiš za hiter zajtrk, pristaviš vodo za čaj in si namažeš dve feti kruha z nutelo. Umiješ si zobe in že slišiš učitelja, ki napoveduje super dan in odlične valove. S svojo skupino se sprehodiš čez sipine na plažo, vsak s svojo ljubico (surfom) pod rokom.

 

Cel dan na plaži!  No ja, le vmes s klapo skočiš na mrzlo pivo ali na caipirinho in imeniten surf sendwich v sosednji bar. Da se rehidriraš, seveda.

 

Plan za zvečer se naredi kar na plaži; zadnji session pred zahodom pa ti pokaže, da si iz dneva v dan bolj podoben/a tapravemu surferju/surferki. Kar si se zjutraj naučil/a v šoli surfanja, ti popoldne gre že odlično od nog. Naslednji surferski dan že vsi komaj čakamo!

 

Nekje okrog 19h si z družbo skuhaš večerjo... Prijetno utrujeni od surfanja ne šparamo pri hrani, no, mislimo rečt pri količini :) 

 

Prvi mrzel pirček paše za znoret!  Zvečer pa spet na plažo -  v discobaru spet rolajo DJ-ji. Ali pa bi raje šli na koncert v..

 

Dobro jutro!

 
 
 

Prijavi se na surfanje

Se želiš naučiti surfat s Tribujevci? Izpolni prijavnico in si rezerviraj mesto v Surf Campu.

prijavi se na surfanje

Pošlji virtualno razglednico

Želiš povedati ostalim prijateljem kje si na dopustu? Pošlji mu virtualno razglednico. Izberi sliko, napiši sporočilo in pošlji!

pošlji razglednico

Vtisi, mnenja, izjave surferjev

Ustvarili bomo pleme in se zlili v to arabsko afriško državo, ki nam nudi en kup bizarnosti... Od najbolj pristne dogodivščine, do najbolj norega surfanja. Je kot knjiga, ki jo prebereš in si ognjevito predstavljaš, da si tam in doživljaš vse opisane podrobnosti. Ko knjigo prebereš, ...

preberi več izjav

NEWSLATER

FACEBOOK