Letalske karte

dan za surfat.

 

KAKO NA PORTUGALSKO?

 

Priporočeni termini so opisani v tabeli (klikni tu). Prideš lahko sicer kadar hočeš, ampak smo ob upoštevanju cenejših letalskih kart (od srede do srede), lažje organizacije prevoza z letališč, boljše razporejenosti surf in off dnevov ter izletov, uredili priporočene termine. Za povratne letalske karte z različnih letališč (Ljubljana, Milano, Zagreb, Benetke, Trst) in najugodnejše varjante lahko pogledaš na tej povezavi (klikni tu:).  

Za vse ostale lete in vprašanja, je najbolje da nam pišeš na info@tribu.si ali pokličeš na 041/849-009 (Vesna).

Priporočamo ti, da se za nakup karte obrneš na nas, saj ti bomo svetovali izbrati najboljšo izbiro - tako časovno, kot finančno. Na podlagi izkušenj, ki jih imamo, bomo izbrali najbolj optimalno letalsko karto. 

 

 

 

 

 

KAKO NAJUGODNEJE DO LETALIŠČA?

 

Ena od opcij kako do in z letališča je prevoznik Goopti, ki povezuje vse potnike z vsemi bližnjimi letališči. Tukaj je link za naročanje prevozov.

Druga opcija je da nas ob prijavi povprašaš, ali še kdo potuje na isti datum kot ti. Povezali vas bomo in lahko si boste delili prevoz do letališča ali parkirišče.

 

 

Kako z Lizbonskega letališča ali letališča Porto do Penicha?

 

Vsi, ki letimo v Lizbono imamo do surf campa najlažjo pot. Na letališču vzamemo shuttle bus (3,5 €) ali taksi (15 €), ki nas pelje do avtobusne postaje Sete Rios (10min). Tukaj kupimo avtobusno karto za mesto Peniche (10 € / 1h 30min). Na glavni avtobusni v Penich-u nas o pričakal naš surf kombi in nas odpeljal do cilja.

 

Tribu kombi iz letališča v surf camp. Najbolj "komot" opcija je, da naročiš Tribu kombi. Kombi te bo prišel iskat, te počakal pred letališčem in odpeljal v camp. Preveri na info@tribu.si, če je v tvojem datumu prihoda že kdo naročil kombi. Stroški kombija se namreč delijo po osebah in na koncu lahko plačaš manj, kot pri javnem prevozu, pa še bolj "komot" je. Zaradi ugodnejšega surf kombi prevoza imamo tudi priporočene surf termine (od srede do srede). V kolikor pride kombi samo pote, je cena individualnega prevoza 75 eur. 

 

Vsi, ki letimo v Porto (Oporto) imamo sicer daljšo pot, a se zato peljemo skozi čudovito mesto Porto. Z letališča vzamemo avtobus ali taksi do glavne postaje in si tam kupimo karto za bus za Peniche (4h s prestopanjem na avtobusni postaji Sete Rios v Lizboni). Tudi tokrat nas bo surf kombi pričakal na glavni avtobusni postaji v Penichu. Letalske karte do Porta so ponavadi bolj poceni, tako da če prideš za več dni, lahko surfanje kombiniraš tudi z dvodnevnim ogledom Porta in oklice.

Prijavi se na surfanje

Se želiš naučiti surfat s Tribujevci? Izpolni prijavnico in si rezerviraj mesto v Surf Campu.

prijavi se na surfanje

Pošlji virtualno razglednico

Želiš povedati ostalim prijateljem kje si na dopustu? Pošlji mu virtualno razglednico. Izberi sliko, napiši sporočilo in pošlji!

pošlji razglednico

Vtisi, mnenja, izjave surferjev

Ustvarili bomo pleme in se zlili v to arabsko afriško državo, ki nam nudi en kup bizarnosti... Od najbolj pristne dogodivščine, do najbolj norega surfanja. Je kot knjiga, ki jo prebereš in si ognjevito predstavljaš, da si tam in doživljaš vse opisane podrobnosti. Ko knjigo prebereš, ...

preberi več izjav

NEWSLATER

FACEBOOK