Šola surfanja

dan za surfat.

Šola surfanja na valovih

V surf campu imamo tri možne programe, "Surfer začetnik", "Soul surfer" in pa "Surfer stari maček":

 

 

SURFER ZAČETNIK je program, kjer bo šola surfanja jutranja budilka in kjer bomo surfanje spoznavali po majhnih korakih, uživali pa z veliko žlico. Tečaj surfanja bo potekal vsako jutro razev v nedeljo, ko si bomo vzeli pavzo. No, čaz za pivo in "razmislek" bo tudi čez dan, zvečer...

 

SOUL SURFER si ti, ki že znaš surfat in te zanima tvoj val, katerega boš fural čez cel dan. Ko prideš nazaj v camp si del Tribuja, se zabavaš, poveš kako pametno glede surfanja, s Tribu ekipo vpeljuješ nove surferje v ta čarobni svet in skupaj z ostalimi skrbiš za čarovnijo poletja. Imaš že svojo opremo in ne hodiš v surf šolo.

 

 

 

TEČAJ ZA ZAČETNIKE

Začetki so vedno najbolj zabavni. Ponavadi si stvari zamislimo veliko drugače, kot potem dejansko so. Zato bomo najprej spoznali nekaj o teoriji surfanja, varnosti, opremi, vplivu vremena na valove, prvih korakih itd. Nato bomo prešli na praktični del, kjer bomo teorijo sprevrgli v prakso (teorijo bomo opravili v kaki uri ali dveh, odvisno od zastavljenih vprašanj).


Praktični del bomo večinoma izvajali na plaži pred campom v katerem bomo bivali. 
Tečaj bo potekal zjutraj v naslednjem zaporedju: Tri dni šole, nato sledi dan počitka (shopping time), sledita dva dneva šole za tiste, ki boste dlje časa kot sedem dni, še dan počitka in dva dni šole po dogovoru in zahtevah. Spremljala nas bo video spremljava, tako da bomo ob večerih (najmanj enkrat v terminu) analizirali surfanje in popravljali napake in dopolnjevali mezinčke (interna fora, boste videli za kaj gre ;). Tudi za fotografiranje bo poskrbljeno. Ob dnevu prihoda ni tečaja.Za obleko in opremo je potrebno plačati kavcijo v višini 50 EUR. Kavcijo se plača ob prevzemu opreme in jo vrnemo zadnji dan ob oddaji opreme, če je le-ta brezhibna.

 

 

 

 
 
 

 

ZA »STARE« SURFERSKE MAČKE


Če imate za sabo že nekaj odsurfanih valov, pa je razpored surfanja naslednji:
Prilagajali se bomo razmeram plimovanja in drugim faktorjem, ter izbrali najboljše spote. Iz prejšnjih ekspedicij smo se naučili kako in kam je treba iti v različnih pogojih in vremenskih okoliščinah. Tudi mi bomo imeli videospremljavo in fotosession.

Prijavi se na surfanje

Se želiš naučiti surfat s Tribujevci? Izpolni prijavnico in si rezerviraj mesto v Surf Campu.

prijavi se na surfanje

Pošlji virtualno razglednico

Želiš povedati ostalim prijateljem kje si na dopustu? Pošlji mu virtualno razglednico. Izberi sliko, napiši sporočilo in pošlji!

pošlji razglednico

Vtisi, mnenja, izjave surferjev

Ustvarili bomo pleme in se zlili v to arabsko afriško državo, ki nam nudi en kup bizarnosti... Od najbolj pristne dogodivščine, do najbolj norega surfanja. Je kot knjiga, ki jo prebereš in si ognjevito predstavljaš, da si tam in doživljaš vse opisane podrobnosti. Ko knjigo prebereš, ...

preberi več izjav

NEWSLATER

FACEBOOK