Portugalska surf House

dan za surfat.

Surf House Portugalska

21. aprila začnemo surfersko sezono na Portugalski, kjer je naša Tribu surf hiša že pripravljena na doživetja v letu 2018. Po celodnevnih sessionih v zalivu Baleal prav paše pivičko, druženje ob žaru, relaksiranje ob dobremu surferskemu filmu ali partija biljarda. 

 

Tukaj surfamo do onemoglosti! In ko naredimo preskok iz prvih penic na valove, se vsi zapletemo v surferski duh. No, tu nastane problem. Od tu naprej kaže kompas samo še na valove in vse ostalo je balast... 

 

Na Portugalski surfamo 6 mesecev. V tem času si privoščimo različne izlete po portugalski obali, kjer se v prozornih vodah skristalizirajo vsi mešani občutki, ki ti jih pusti surfanje, preden te zasvoji in preusmeri tvoje vsakodnevno razmišljanje. 

 

Poletne hormone bomo sprostili na vse možne surf-načine in četudi se boš prvič soočil/a s tem športom, se ti bo zdelo, da si bil/a del te subkulture že od zmeraj. Prav zato je Portugalska najbolj "vroča" surferska destinacija v Evropi; znana tudi pod vzdevkom: "Brazilija v Evropi!"

 

 

 

 

V našem mestecu Peniche in v njegovi okolici je na voljo kar nekaj beach barov, diskotek, lokalčičev, ki so odprti dolgo v noč in sledijo raznolikemu programu. Večerne surferske debate se tako ob slastni caipirinhi ali pivu zavlečejo pozno v noč...zjutraj pa spet na šolo surfanja...si lahko predstavljaš kaj boljšega?! pa to tudi zmoreš?

 

Sezono zaključimo z ogledom tekme za surf prvenstvo ASP, svetovni pokal, ki se oktobra odvija v našem mestecu - Rip Curl Pro Peniche. Najboljše pride na koncu. Pravi vrhunec surferske sezone! 

Če se je vse začelo v Maroku in smo si tam nabrali nekaj kondicije in surferskih izkušenj, je pravi odgovor na vprašanje: »Kam pa zdaj?« zagotovo: »Na Portugalsko!« Za vse tiste, ki pa se boste prvič srečali s tem športom, pa je Portugalska prava destinacija za učenje surfanja na valovih.

Prijavi se na surfanje

Se želiš naučiti surfat s Tribujevci? Izpolni prijavnico in si rezerviraj mesto v Surf Campu.

prijavi se na surfanje

Pošlji virtualno razglednico

Želiš povedati ostalim prijateljem kje si na dopustu? Pošlji mu virtualno razglednico. Izberi sliko, napiši sporočilo in pošlji!

pošlji razglednico

Vtisi, mnenja, izjave surferjev

Ustvarili bomo pleme in se zlili v to arabsko afriško državo, ki nam nudi en kup bizarnosti... Od najbolj pristne dogodivščine, do najbolj norega surfanja. Je kot knjiga, ki jo prebereš in si ognjevito predstavljaš, da si tam in doživljaš vse opisane podrobnosti. Ko knjigo prebereš, ...

preberi več izjav

NEWSLATER

FACEBOOK