Kje in kdaj?

dan za surfat.

KJE IN KDAJ?

Kdaj smo na Portugalski?

 

Začetek surferske dogodivščine na surf campu Portugalska smo umestili na 20. april, ker se tarat začne čas za poletne norčije (btw. na Portugalski je skoraj zmeraj poletje), prvomajske počitnice trkajo na vrata, Portugalska pa se je že čisto poletno prebudila. Zaključili pa jo bomo 5. novembra, ko se jesen že zbudi in swelli bolj butajo na obalo.

 

 

Kje točno se nahajamo?

 

Surf hiša se nahaja kakih 500 m južno od mesteca Peniche,  v vasici Consolacao. Od letališča v Lizboni do Penicha je približno 1h vožnje z avtobusom.


Surf hiša ima štiri velike spalnice (pet in štiriposteljne). Kuhinja jedilnica in dnevna soba so v istem prostoru; ti prostori so tudi ločeni od spalnega dela. V dnevnem prostoru nam za sprostitev služi velik biljard ter tudi  TV-kotiček,  kjer bomo imeli video analizo in si pogledali kak film (tudi kakega surferskega:) 

Kuhinja je opremljena z dvema kaminoma (čevapčiči, ražnjiči...), veliko mizo in ostalo potrebno za to, da ne bomo lačni. 

Na dvorišču pa tekmujemo za prostor v viseči mreži, v igranju pikada, balinčkanju, ali pa si izposodimo kolesa za se furat po bližnjih klifih. In še marsikaj drugega se najde za popestritev  počitnic.

 

Kaj bomo jedli?


Za obilne zajtrke in večerje je poskrbljeno. Samopostrežni zajtrki vsebujejo dobrote kot jih ponujajo najboljši hoteli: jajčka, hrenovke, marmeladice ter druge slastne namaze, paradižnik, čaj, kava, svež kruh iz bližnje pekarne ter druge krušne dobrote, po katerih slovijo Portugalci, jogurte, musslije...

Na plažo si bomo odnesli kak sendvič, solato ali kaj lažjega, da bomo z lahkoto surfali.

Za večerje pa si bomo nudili primerno hrano za naše mišice, ki so čez dan pridno delale na surfu. Za vse menije, ki jih pričara naš surf kuhar, je sigurno premalo prostora na internetu:) a nekaj jih bomo vseeno predstavili:

  • kremne, zelenjavne, domače juhice (porova, bučina, cvetačna, korenčkova...)
  • svinjska pečenka v korenčkovi omaki
  • domači njoki (specialiteta hiše – mamutov bolognes)
  • puranji zrezki s sezamom in francosko solato
  • dinozavrove tace v slanici (školjke)
  • obračali bomo meso in zelenjavo na žaru
  • vegetarijanske specialitete (tzatziki, grške in druge solate, zelenjavne miške...)
  • brezglutenska hrana

 
 
 

 

Priporočeni poletni surf termini

Termini niso obvezni saj še zmeraj velja pravilo prideš kadar hočeš za kolikor časa hočeš.


Za najboljši izkoristek počitnic pa vseeno priporočamo izbiro terminov saj bomo v danih terminih po določenem zaporedju organizirali šolo surfanja, izlete. Ob dovoljšnem številu prijavljenih bomo tudi organizirali najugodnejši prevoz do letališča in nazaj (Ljubljana-Venice, Lisbona-Surf Hiša).

 

 

 

Datumi priporočljivih terminov  
pred 1. terminom prideš kadar hočeš za kolikor hočeš
1. termin 28.06.2017 - 05.07.2017
2. termin 05.07.2017 - 12.07.2017
3. termin 12.07.2017 - 19.07.2017
4. termin 19.07.2017 - 26.07.2017
5. termin 26.07.2017 - 02.08.2017
6. termin 02.08.2017 - 09.08.2017
7. termin 09.08.2017 - 16.08.2017
8. termin 16.08.2017 - 23.08.2017
9. termin 23.08.2017 - 30.08.2017
10.termin 30.08.2017 - 06.09.2017
11.termin 06.09.2017 - 13.09.2017 polno
12.termin 13.09.2017 - 20.09.2017 polno od
13.termin 20.09.2017 - 27.09.2017 polno do 25.9.
14.termin 27.09.2017 - 04.10.2017
15.termin 04.10.2017 - 11.10.2017
16.termin 11.10.2017 - 18.10.2017
17.termin 18.10.2017 - 25.10.2017
18.termin 25.10.2017 - 01.11.2017
19.termin 29.10.2017 - 05.11.2017

Prijavi se na surfanje

Se želiš naučiti surfat s Tribujevci? Izpolni prijavnico in si rezerviraj mesto v Surf Campu.

prijavi se na surfanje

Pošlji virtualno razglednico

Želiš povedati ostalim prijateljem kje si na dopustu? Pošlji mu virtualno razglednico. Izberi sliko, napiši sporočilo in pošlji!

pošlji razglednico

Vtisi, mnenja, izjave surferjev

Ustvarili bomo pleme in se zlili v to arabsko afriško državo, ki nam nudi en kup bizarnosti... Od najbolj pristne dogodivščine, do najbolj norega surfanja. Je kot knjiga, ki jo prebereš in si ognjevito predstavljaš, da si tam in doživljaš vse opisane podrobnosti. Ko knjigo prebereš, ...

preberi več izjav

NEWSLATER

FACEBOOK