Letalske karte

dan za surfat.

LETALSKE KARTE

KAKO NA PORTUGALSKO?

Priporočeni termini so opisani v tabeli na tem linku -> klikni tu. Prideš lahko sicer kadar hočeš, ampak smo ob upoštevanju cenejših letalskih kart (od srede do srede), lažje organizacije prevoza z letališč, boljše razporejenosti surf dnevov in off dnevov ter izletov uredili priporočene termine. Za povratne letalske karte z različnih letališč (Ljubljana, Milano, Zagreb, Benetke, Trst) in najugodnejše varjante lahko pogledaš na tej povezavi (klikni tu:).  

Za vse ostale lete in za kakršnokoli vprašanje pa nas pokliči na 041849009 (Vesna) ali nam piši na info@tribu.si

Priporočamo ti, da se za nakup karte obrneš na nas, saj ti bomo svetovali izbrati najboljšo izbiro - tako časovno, kot finančno. Na podlagi izkušenj, ki jih imamo, bomo izbrali najbolj optimalno letalsko karto. 

 

 

 

 

Kako najugodneje na letališče?

Ena od opcij kako do in iz letališča je prevoznik Goopti, ki povezuje vse potnike z vsemi bližnjimi letališči. Tukaj je link za naročanje prevozov.

Druga opcija je da nas ob prijavi povprašaš ali še kdo potuje na isti datum kot ti. Povezali vas bomo in lahko si boste delili prevoz do letališča ter tako privarčevali za kakšno pivo več na plaži.:) 

Kako z Lizbonskega letališča ali letališča Porto do Penicha?

 

Če letiš v Lizbono, bo tvoja pot od letališča do surf hiše najlažja. Na letališču lahko vzameš shuttle bus (3,5 €) ali taksi (15 €), ki te pripelje do avtobusne postaje Sete Rios (10min). Tukaj kupiš avtobusno karto za mesto Peniche (10 € / 1h 30min). Na glavni avtobusni v Penich-u te bo pričakal naš surf kombi in te pripeljal do cilja. 

 

Tribu kombi z letališča v surf hišo ali kamp. Komot opcija je, da naročiš Tribu kombi. Kombi te bo prišel iskat, te počakal pred letališčem v Lizboni in odpeljal v Surf hišo ali camp. Preveri na info@tribu.si, če je v tvojem datumu prihoda že kdo naročil kombi. Stroški kombija se tako delijo po osebah in na koncu lahko plačaš manj, kot pri javnem prevozu, pa še "bolj komot" je. Zaradi ugodnejšega surf kombi prevoza imamo tudi priporočene termine (od srede do srede). Cena individualnega transferja s kombijem je 75 eur. 

 

Če letiš v Porto, imaš malo daljšo pot, a se zato lahko skozi okno naužiješ pogleda na čudovito mesto Porto in portugalske pokrajine. Z letališča vzamemo avtobus ali taksi do glavne postaje in si tam kupimo karto za bus v Peniche (4h s prestopanjem na avtobusni postaji Sete Rios v Lizboni). Tudi tokrat nas bo surf kombi pričakal na glavni avtobusni postaji v Penichu. Po naporni poti pa te pričaka tvoje novo pleme Tribujevcev in hladno pivo.

 

Če bi rad/a potoval/a v družbi in si tako delil/a stroške prevoza/parkinga do Benetk, Milana, (...), to dopiši v pijavnici ali na mail in povezali te bomo z vsemi, ki letijo na isti datum.

 

 

allegria!

Prijavi se na surfanje

Se želiš naučiti surfat s Tribujevci? Izpolni prijavnico in si rezerviraj mesto v Surf Campu.

prijavi se na surfanje

Pošlji virtualno razglednico

Želiš povedati ostalim prijateljem kje si na dopustu? Pošlji mu virtualno razglednico. Izberi sliko, napiši sporočilo in pošlji!

pošlji razglednico

Vtisi, mnenja, izjave surferjev

Ustvarili bomo pleme in se zlili v to arabsko afriško državo, ki nam nudi en kup bizarnosti... Od najbolj pristne dogodivščine, do najbolj norega surfanja. Je kot knjiga, ki jo prebereš in si ognjevito predstavljaš, da si tam in doživljaš vse opisane podrobnosti. Ko knjigo prebereš, ...

preberi več izjav

NEWSLATER

FACEBOOK