Letalske karte

dan za surfat.

LETALSKE KARTE

KAKO NA PORTUGALSKO?

Cene letalskih kart so odvisne od dneva odhoda. Iz naših izkušenj vemo, da so cene letov čez vikend nekoliko višje, kot med tednom. V surf hišo lahko prideš kadarkoli; ni nujno, da čez vikend.

Svetujemo ti, da si letalsko karto urediš čim prej. Bolj, kot se približujemo datumu odhoda, dražja je karta.

Za povratne letalske karte z različnih letališč (Ljubljana, Milano, Zagreb, Benetke, Trst) in najugodnejše ponudbe, nam lahko pišeš. Z veseljem ti bomo pogledali za najbolj ugodno varianto. Piši nam na info@tribu.si ali pokliči na 041-849-009 (Vesna).  

 

Priporočamo ti, da se za nakup karte obrneš na nas, saj ti bomo svetovali izbrati najboljšo izbiro - tako časovno, kot finančno. Na podlagi izkušenj, ki jih imamo, bomo izbrali najbolj optimalno letalsko karto. 

 

 

 

 

Kako najugodneje na letališče?

Ena od opcij kako do in iz letališča je prevoznik Goopti, ki povezuje vse potnike z vsemi bližnjimi letališči. Tukaj je link za naročanje prevozov.

Druga opcija je da nas ob prijavi povprašaš ali še kdo potuje na isti datum kot ti. Povezali vas bomo in lahko si boste delili prevoz do letališča ter tako privarčevali za kakšno pivo več na plaži.:) 

Tretja opcija je Flixbus, ki ti ga prav tako lahko uredimo mi. 

 

Kako z Lizbonskega letališča do Penicha?

 

Če letiš v Lizbono, bo tvoja pot od letališča do surf hiše najlažja. Na letališču lahko vzameš shuttle bus (3,5 €) ali taksi (7-10 €), ki te pripelje do avtobusne postaje Sete Rios. Tukaj kupiš avtobusno karto za mesto Peniche (10 € / 1,5h). Izstopiš na glavni avtobusni postaji v Penichu. 

Ko štartaš na bus iz Lizbone, nam pošlji SMS, da te bomo pravočasno pričakali na avtobusni postaji v Penichu. 

 

Surf kombi z letališča v surf hišo. Komot opcija je, da naročiš kombi. Kombi te bo prišel iskat, te počakal pred letališčem v Lizboni in odpeljal v surf hišo. Preveri na info@tribu.si, če je v tvojem datumu prihoda že kdo naročil kombi. Stroški kombija se tako delijo po osebah. Cena individualnega transferja s kombijem je 110 €. Cene veljajo za transferje med 8:00 uro zjutraj in 20:00 uro zvečer.

 

Če letiš v Porto, imaš malo daljšo pot, a se zato lahko skozi okno naužiješ pogleda na čudovito mesto Porto in portugalske pokrajine. Z letališča vzamemo avtobus ali taksi do glavne postaje in si tam kupimo karto za bus v Peniche (4h s prestopanjem na avtobusni postaji Campo Grande ali Sete Rios v Lizboni).

 

Če bi rad/a potoval/a v družbi in si tako delil/a stroške prevoza/parkinga do Benetk, Milana, (...), to dopiši v pijavnici ali na mail in povezali te bomo z vsemi, ki letijo na isti datum.

 

 

allegria!

Prijavi se na surfanje

Se želiš naučiti surfat s Tribujevci? Izpolni prijavnico in si rezerviraj mesto v Surf Campu.

prijavi se na surfanje

Pošlji virtualno razglednico

Želiš povedati ostalim prijateljem kje si na dopustu? Pošlji mu virtualno razglednico. Izberi sliko, napiši sporočilo in pošlji!

pošlji razglednico

Vtisi, mnenja, izjave surferjev

Ustvarili bomo pleme in se zlili v to arabsko afriško državo, ki nam nudi en kup bizarnosti... Od najbolj pristne dogodivščine, do najbolj norega surfanja. Je kot knjiga, ki jo prebereš in si ognjevito predstavljaš, da si tam in doživljaš vse opisane podrobnosti. Ko knjigo prebereš, ...

preberi več izjav

NEWSLATER

FACEBOOK