Kje in kdaj?

dan za surfat.

Kje in Kdaj?

Naša surf absolventska avantura se bo odvijala na peščenih plažah mesteca Peniche, ki je kakih 100 km severno od portugalskega glavnega mesta Lizbone. 

Lahko izbiramo med nastanitvijo v SURF CAMPU (šotori) ali SURF HIŠI (večposteljne sobe), program se minimalno razlikuje glede na nastanitev. 

 

Surf Absolvent termine smo posatavili v 3 najboljše poletne termine:

1. termni 07.09. - 14.09.2016

2. termin 14.09. - 21.09.2016

3. termin 21.09. - 28.09.2016

 

 

 

 

V SURF CAMPU bomo poskrbeli, da bo vsak dobil svoj prostor pod zvezdami; šotori nas bodo že pričakali, prav tako tudi skupni prostori za druženje, kuhanje, roštiljanje, peščena dnevna soba in bližina oceana, ki je samo 150 m oddaljen od našega campa. Vse, kar potrebuješ poleg osebne prtljage, je spalna vreča. Za vse ostalo poskrbimo mi. Poleg prostornega šotora za 2- ali 4- osebe, vsak dobi tudi dve ležalni podlogi. Na željo si v šotoru lahko tudi sam/a. 

 

V SURF HOUSE-u smo nastanjeni v večposteljnih sobah, ki nosijo imena po lokalnih surf spotih. Hiša je razdeljena na dva dela; dnevni prostori so ločeni od spalnih, tako da se lahko žura tudi v hiši in se nikogar ne moti. Poleg biljarada, mini knjižnice in pikada, je v surf hiši na voljo še nešteto drugih pripomočkov za uporabo (npr. indoboard, monobike, pripomočki za žongliranje, pralni stroj itd.). Seveda ne gre brez Wi-fija in koles, ki jih lahko peljemo na sprehod. 

Tribu ekipa bo v hiši poskrbela, da nas bo zjutraj že čakal samopostrežni zajtrk; zvečer pa, ko se vrnemo iz plaže, bo iz kuhinje že dišala večerja, ki nam do dala novo energijo za zaključek dneva. Samo usedeš se za mizo in juhica je že servirana...

 

 

Prijavi se na surfanje

Se želiš naučiti surfat s Tribujevci? Izpolni prijavnico in si rezerviraj mesto v Surf Campu.

prijavi se na surfanje

Pošlji virtualno razglednico

Želiš povedati ostalim prijateljem kje si na dopustu? Pošlji mu virtualno razglednico. Izberi sliko, napiši sporočilo in pošlji!

pošlji razglednico

Vtisi, mnenja, izjave surferjev

Ustvarili bomo pleme in se zlili v to arabsko afriško državo, ki nam nudi en kup bizarnosti... Od najbolj pristne dogodivščine, do najbolj norega surfanja. Je kot knjiga, ki jo prebereš in si ognjevito predstavljaš, da si tam in doživljaš vse opisane podrobnosti. Ko knjigo prebereš, ...

preberi več izjav

NEWSLATER

FACEBOOK