Surf kamp Brazilia - Rio

dan za surfat.

Brazilija - Rio de Janeiro

Vzami komplet opremo boardshortsov ali hotpank, sončna očala, ne pozabi klobuka in sončne kreme, natikače "Havaianas" in ogromnega nasmeha na obrazu! Zdaj si pripravljen/a za  obisk enega najbolj osupljivih mest na svetu, Rio de Janeiro.

V zibeljki "Dekleta Ipaneme", najbolj znanega karnevala na svetu, stadiona Maracane, ogromne skulpture Jezusa Kristusa in poleg drugih znamenitosti še čudovite obale in kristalno čiste tople vode, se med mestom in gorami razsteza "Cidade Maravilhosa"  oz. v prevodu Čudovito mesto, kar Rio nedvomno je.

Če imaš rad živahno nočno življenje, je to pravi kraj. Številni bari, nočni klubi, zasebne zabave "Rodas de Samba" in druge svetovno znane prireditve, ki se bodo v bližnji prihodnosti zvrstile v Riu (Olimpijske igre, UFC, event brazilskega WCTja in svetovno prvenstvo v nogometu) dajo še večji pečat življenju mesta, ki se nikoli ne ustavi.

 

 

 
 
 

Prijavi se na surfanje

Se želiš naučiti surfat s Tribujevci? Izpolni prijavnico in si rezerviraj mesto v Surf Campu.

prijavi se na surfanje

Pošlji virtualno razglednico

Želiš povedati ostalim prijateljem kje si na dopustu? Pošlji mu virtualno razglednico. Izberi sliko, napiši sporočilo in pošlji!

pošlji razglednico

Vtisi, mnenja, izjave surferjev

Ustvarili bomo pleme in se zlili v to arabsko afriško državo, ki nam nudi en kup bizarnosti... Od najbolj pristne dogodivščine, do najbolj norega surfanja. Je kot knjiga, ki jo prebereš in si ognjevito predstavljaš, da si tam in doživljaš vse opisane podrobnosti. Ko knjigo prebereš, ...

preberi več izjav

NEWSLATER

FACEBOOK