Kje in Kdaj?

dan za surfat.

Kje in kdaj?

Naša Tribu surf hiša Rio De Janeiro se nahaja v bližini plaže Recreiro v Riu De Janeiro. Tukaj je naš spot, kjer se bomo učili surfanja na valovih in uživali v tropskem raju, ki ne pozna zime. Valovi pokajo, žurke so del nujnih potreb Brazilcev, znamenitosti se vrtijo okoli lepote in narave. V surf hiši bomo združili vse v eno veliko družinsko nepozabno doživetje.

Od centra, znane plaže Ipanema, Copacabana in ostalih znamenitosti smo oddaljeni 30 min.

 

 

 
 

Tribu Surf hiša Rio De Janeiro je v tem raju odprta vso leto. Za vse, ki boste prišli v Rio, pa priporočamo različne dogodke, ki jih lahko vključite v svoje potovanje. Med najbolj popularnimi je nedvomno karneval na ulicah Ria.  

Na tej strani bomo opisali samo največje evente, ki potekajo skozi leto. Vsekakor pa je Rio mesto, kjer se čarovnija dogaja tudi na najmanjši samba lokalni žurki, ki jih tukaj mrgoli.

 

 

 

 
 

naj dogodki v Riu de Janerio julija

Julija je ena večjih eventov maraton "Maratona Caixa da cidade de Rio de Janeiro". Na voljo so tudi polovični maraton in pa "Family run".

Konec julija je se bo v Riu zbralo 2 miljona mladih iz celega sveta v okviru svetovnega dneva mladih. Svoj prihod je za to priložnost napovedal tudi Papež Benedikt XVI.

 

Kaj pa avgusta?

16. - 19. avgusta se dogaja festival Cachase. Torej festival ruma, ki je tudi najbolj pita pijača v Braziliji in 3 najbolj pita v svetu. Servirana je na 101 način postrežena z razno raznimi priboljški. V večernih urah pa si lahko samo predstavljamo barvitost festivala;

September Rock in Rio

Si že slišal za Rock in Rio? To je največji rock festival na svetu, ki potuje iz Ria De Janeira v Madrid, od tam se seli v Lizbono in nazaj v Rio. Letos je line up glavnih gostov naslednji:

Muse, Bruce Springsteen, John Mayer, Metallica, Alice in Chains, Sepoltura, Ben Harper, Iron Maidon, Avenged Sevenfold. Nastopajočih, ki bodo zažigali na tem nepozabnem rock dogodku, je še na stotine, omenili smo le peščico.

 

Prijavi se na surfanje

Se želiš naučiti surfat s Tribujevci? Izpolni prijavnico in si rezerviraj mesto v Surf Campu.

prijavi se na surfanje

Pošlji virtualno razglednico

Želiš povedati ostalim prijateljem kje si na dopustu? Pošlji mu virtualno razglednico. Izberi sliko, napiši sporočilo in pošlji!

pošlji razglednico

Vtisi, mnenja, izjave surferjev

Ustvarili bomo pleme in se zlili v to arabsko afriško državo, ki nam nudi en kup bizarnosti... Od najbolj pristne dogodivščine, do najbolj norega surfanja. Je kot knjiga, ki jo prebereš in si ognjevito predstavljaš, da si tam in doživljaš vse opisane podrobnosti. Ko knjigo prebereš, ...

preberi več izjav

NEWSLATER

FACEBOOK