Surf šola

dan za surfat.

Šola surfanja na valovih v Riu de Janejro je sestavljena iz Tribujevega progresivnega pedagoškega procesa, s katerim bomo prilšli z zabavo do osnovnih prvin. Namenjena pa je tudi vsem tistim, ki bi svoje znanje ispopolnili.

Začetki so vedno najbolj zabavni. Ponavadi si stvari zamislimo veliko drugače, kot potem dejansko so. Zato bomo najprej spoznali nekaj o teoriji surfanja, varnosti, opremi, vplivu vremena na valove, prvih korakih itd. Nato bomo prešli na praktični del, kjer bomo teorijo sprevrgli v prakso.

V naslednjih dneh sledi še "glavna" poglobljena teorija, kjer bomo vse ponovili in razglabljali v šoli surfanja (teorijo bomo opravili v kaki uri ali dveh, odvisno od zastavljenih vprašanj).

 

 

 

Praktični del bomo izvajali na najbližji plaži Recreio, kje imamo rezervirano mesto za učenje surfanja na valovih samo za nas. To pomeni, da gužve v vodi ne bo.

Občasno, odvisno od pogojev, bomo za učenje surfanja izbrali še plažo Grumari, ki leži v naravnem rezervatu.

Tečaj bo potekal zjutraj, ali popoldan in sicer v naslednjem zaporedju: Tri dni šole, nato sledi dan počitka (čas za izlete), sledita dva dneva šole. Za tiste, ki boste z nami preživeli dlje časa kot sedem dni, še dan počitka in dva dni šole po dogovoru in zahtevah. Spremljala nas bo video spremljava, tako da bomo najmanj enkrat analizirali surfanje in popravljali napake in dopolnjevali mezinčke (interna fora, boste videli za kaj gre ;). Tudi za fotografiranje bo poskrbljeno.

 

In zapomni si surfersi rek: “The best surfer in the water is the one having the most fun.” Kelly Slater

Pa še tegale: " Find the Tribu in you"

Prijavi se na surfanje

Se želiš naučiti surfat s Tribujevci? Izpolni prijavnico in si rezerviraj mesto v Surf Campu.

prijavi se na surfanje

Pošlji virtualno razglednico

Želiš povedati ostalim prijateljem kje si na dopustu? Pošlji mu virtualno razglednico. Izberi sliko, napiši sporočilo in pošlji!

pošlji razglednico

Vtisi, mnenja, izjave surferjev

Ustvarili bomo pleme in se zlili v to arabsko afriško državo, ki nam nudi en kup bizarnosti... Od najbolj pristne dogodivščine, do najbolj norega surfanja. Je kot knjiga, ki jo prebereš in si ognjevito predstavljaš, da si tam in doživljaš vse opisane podrobnosti. Ko knjigo prebereš, ...

preberi več izjav

NEWSLATER

FACEBOOK