Surf kamp Fuerteventura

dan za surfat.

Surf Kamp Fuerteventura

Fuerteventura kot del Kanarskih otokov, nam že leta daja primerno zavetišče pred zimo, kjer se ob modrookem ocenu in kristalno perfektnih lomečih valov učimo surfanja na valovih.

Bele ovčke bodo po nebu švigale in nam narekovale dnevno surfersko pozicijo. Fuerteventura je namreč otok, kjer precej piha in je idealen za off shore vetrove, kjer se bomo surferji  zabavali z valovi.  

 

Po podatkih na internetu najdemo, da je na otokih več kot 70 surf spotov, a pravi poznavalci pravijo, da se jih je naštelo že več kot 200. Tribujevci že komaj čakamo, da jih enega za drugim odkrijemo in seveda posurfamo. Kdaj gremo surfat na Kanarske otoke?

 

Možno je ostati poljubno dolgo in pri nas surfati celo leto:).

 

 

 
 
 

Prijavi se na surfanje

Se želiš naučiti surfat s Tribujevci? Izpolni prijavnico in si rezerviraj mesto v Surf Campu.

prijavi se na surfanje

Pošlji virtualno razglednico

Želiš povedati ostalim prijateljem kje si na dopustu? Pošlji mu virtualno razglednico. Izberi sliko, napiši sporočilo in pošlji!

pošlji razglednico

Vtisi, mnenja, izjave surferjev

Ustvarili bomo pleme in se zlili v to arabsko afriško državo, ki nam nudi en kup bizarnosti... Od najbolj pristne dogodivščine, do najbolj norega surfanja. Je kot knjiga, ki jo prebereš in si ognjevito predstavljaš, da si tam in doživljaš vse opisane podrobnosti. Ko knjigo prebereš, ...

preberi več izjav

NEWSLATER

FACEBOOK